Lauri Marjamäki purki raivoaan voimasanoin – palasi tähän kohutuomioon Liiga-ottelun jälkeen: "Kaikkien mielestä oli"

Lauri Marjamäen suusta tulvi voimasanoja – palasi tähän epäselvään tilanteeseen vielä ottelun jälkeen 4:43

Tällä viikolla tuloksen valossa piristynyt Oulun Kärpät voitti kotikentällään SaiPan lauantaina 4–2. Tunteet roihahtivat ottelun aikana etenkin Kärppien vaihtopenkin takana, kun kolmannen erän alussa lappeenrantalaiset tasoittivat ottelun. Lauri Marjamäki ei hyväksynyt osumaa millään ja jakeli voimasanoja penkin takaa.

Kärpät haastoi SaiPan 2–2-maalin päätöserän alussa. Joukkueen näkemyksen mukaan maalivahti Niclas Westerholmiin otettiin kontaktia ennen torjuntatilannetta. Tuomaristo kelaili tilannetta pitkään ja lopulta hyväksyi maalin.

Katso kyseenalainen tilanne ja Marjamäen tunnepurkaus pääkuvan videolta! Olisiko maali pitänyt kuitenkin hylätä?

Marjamäki kävi päätöksestä todella kuumana ja huusi penkiltä vielä tovin sen jälkeen, kun ottelun päätuomari oli hänelle ratkaisun selittänyt. Kärpät sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen, kun valmentajan haasto ei mennyt läpi.

Kärppäkäskijä palasi tapaukseen vielä ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessakin.

– Meidän kaikkien mielestä se oli (sääntöjen vastainen), mutta se ei ollut, mutta me saatiin siitä buusti alivoimaan sitten, Marjamäki sanoi.

Kärpät voitti tällä viikolla kummatkin ottelunsa. Se on Liigassa nyt sijalla 11, kun kuudesta ottelusta on yhdeksän pistettä.

Lehdistötilaisuus: Kärpät - SaiPa 5:02
Lauri Marjamäen mielestä SaiPan toinen osuma olisi pitänyt hylätä.