Lauri Marjamäeltä suoraa puhetta Jokerien murskatappion jälkeen – "Kaikennäköisiä tekosyitä voidaan keksiä"

Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki muistutti huippu-urheilun realiteeteistä ja otti vastuuta myös valmennuksen kontolle, kun helsinkiläisseura kärsi sunnuntaina KHL:ssä kauden suurinumeroisimman tappionsa. TsSKA Moskova oli kotijäällään parempi lukemin 5–0.

Pääkuvan videolla ottelun kohokohdat.

Marjamäeltä tiedusteltiin, näkyikö se, että tiukkaa ohjelmaa vääntävillä Jokereilla oli huippujoukkue vastassa.

– En tiedä, mikä näkyi, mutta tulos oli just sen näköinen kuin pelisuoritus. Vastustaja oli niin paljon parempi joka osa-alueella. Tässä voisi varmaan keksiä kaikennäköisiä selityksiä ja muuta, mutta 5–0 taululla – silloin ei jää paljon jossiteltavaa, Marjamäki vastasi Jokerien ääninauhalla.

– Kaikennäköisiä tekosyitä meillä voi olla, mutta me kaivamme huomenna viimeistään joukkueen kanssa sen esiin, miten me pääsemme takaisin sille tasolle, millä pitää.

Tappio oli Jokereille kolmas perättäinen.

– Jos kaksi edellistä peliä oli maalin tappioita, niin nyt otettiin aika iso steppi taaksepäin. Edelleen sanon, että tässä voidaan keksiä kaikennäköistä, että tämä on raskasta, tämä on sitä sun tätä, mutta tätä tämä huippu-urheilu on. Silloin kun kilpaillaan, silloin pitää kilpailla ja olla valmiina.

Marjamäki ei väistellyt valmennuksenkaan vastuuta.

– Kyllä tässä koko joukkueen ja erityisesti valmennuksen tehtävä on tätä käydä läpi ja miettiä, millä pystyy auttamaan joukkuetta taas seuraavaan peliin.

Se ottelu Jokereilla on edessä tiistaina, jolloin joukkue pelaa Severstal Sherepovetsin vieraana.

Lue myös:

    Uusimmat