Lauri Haav päätti tehdä läpimurtonsa tänä vuonna ja sai neljä Emma-ehdokkuutta – ensi vuonna on luvassa iso elämänmuutos

Lauri Haav laulaa kappaleessaan Ainosta – nyt hän vastaa kysymykseen: Kuka on Aino? 4:34
Lauri Haav laulaa kappaleessaan Ainosta - nyt hän vastaa kysymykseen: Kuka on Aino?

Lauri Haav on ehdolla neljässä kategoriassa Emma-gaalassa, joka järjestetään 17. helmikuuta 2024.

Muusikko Lauri Haav puhui avoimesti alkuvuodesta ääneen, että hän haluaa tehdä tänä vuonna läpimurtonsa Suomen musiikkikentällä. Muusikko kertoo tehneensä töitä tavoitteensa eteen ja nyt se noteerattiin neljällä Emma-ehdokkuudella

– Minun mielestäni on mennyt ihan hyvin. Se on aina kun lähtee tuohon, niin se on sellainen ylä- ja alamäkien vuoristorata. Kuitenkin koko ajan mennään vähän eteenpäin. Nyt tuntuu ihan hyvältä olla tässä, Haav kertoi Emma-gaalan lehdistötilaisuudessa.

– Musiikkia ei tehdä palkintojen kiiltosilmissä, mutta kyllä se on kiva saada tällaisella mittarilla tunnustusta. Se antaa vähän jonkinlaista mustaa valkoiselle, että ihmisiä on kiinnostanut.

Haav kuvailee elämänsä muuttuneen paljon tämän vuoden aikana, ja hän myöntää kaipaavansa pientä lomaa, mutta sen aika ei ole vielä.

– Ajattelen, että olen pysynyt mukana siinä. Varmasti on tullut uudenlaista näkyvyyttä ja julkisuutta kaiken myötä. Loppupeleissä arki ja ystävät ovat pysyneet tismalleen samanlaisena. Se on sellainen asia, mikä pitää jalat maassa.

Haav on Jyväskylästä kotoisin, mutta pian hän muuttaa pääkaupunkiseudulle.

– Olen alkuvuodesta muuttamassa tänne ja olen siitä fiiliksissä. Jyväskylä on minulle supertärkeä paikka, mutta nyt on sellainen vaihe elämässä, että haluan sen olevan paikka, mihin voi mennä käymään. Nyt olen tulossa isolle kirkolle.

Haavilla on kappale nimeltään Aino ja monet fanit pohtivat, kenestä on kyse. Yllä olevalla videolla pääset katsomaan, mitä Haav vastaa kysymykseen: Kuka on Aino?

Lue myös:

    Uusimmat