Laura Voutilainen tekee vierailuroolin Salkkareissa! Laulaja hyppää kylmänviileän hahmon nahkoihin

Laura Voutilainen kertoo, miten uskoo kotijoukkojensa suhtautuvan hänen Salkkarit-vierailuunsa. 11:17
Laura Voutilainen kertoo, miten uskoo kotijoukkojensa suhtautuvan hänen Salkkarit-vierailuunsa.

Laura Voutilainen nähdään vierailuroolissa Salkkareissa.

Pihlajakadulle saapuu jälleen uusi, vieraileva hahmo, jonka kasvot moni katsoja tunnistaa entuudestaan. Kyseiseen, kylmänviileään rooliin astuu nimittäin laulajana tunnettu Laura Voutilainen.

Voutilainen kertoo MTV Uutisille hyppäävänsä uuteen haasteeseen seikkailumielellä. Laulajan roolihahmo on alamaailmaan kuuluva henkilö, joka huvitti Voutilaista.

– Piti oikein kysyä, että mikä tämä assosiaatio on, hän nauraa.

Laulaja kertoo saaneensa kysymykseensä miellyttävän vastauksen. Hän sanoo Salkkareiden tuotannon kertoneen, että he pohtivat rooliin siistejä tyyppejä, jolloin Voutilaisen nimi nousi esiin.

– Minä ostan tuon. Ei haittaa, jos olen jonkun mielestä cool tyyppi, hän sanoo.

Voutilainen kuvaa roolihahmonsa olevan kylmä ja vähäeleinen. Hymyä hahmolta ei laulajan mukaan irtoa muuten kuin omahyväisessä mielessä.

Hahmon vähäeleisyys mietitytti Voutilaista etukäteen. Hän on laulaessaan ja esiintyessään tottunut suuriin ja näyttäviin eleisiin, mutta nyt häneltä vaadintaankin täysin vastakohtaa

– Se, että on riittävän minimalistinen kameran edessä, on oikeastaan vaativampaa, hän pohtii.

Voutilainen kertoo saaneensa Salkkarit-työryhmältä lämpimän vastaanoton. Hän kuvaa studiolla vallitsevan "perhemeininki".

 – Hyvä hönkä. Se on varmaan edellytyskin, että tiimin täytyy toimia yhteen. Ja se on täällä kyllä huomattavissa, että on pitkään tehty hyvällä tiimillä.

Voutilainen uskoo, etteivät hänen faninsa, saati kotijoukkonsa ylläty siitä, että laulaja on jälleen mukana uudessa seikkailussa.

– En tiedä, yllättyvätkö [fanini] oikeastaan enää mistään. Kyllä tässä on tullut tehtyä hyvänen aika 28 vuotta kohta vaikka ja mitä, hän nauraa.

Laulaja hehkuttaa Salkkareissa vierailemisen olevan mahtava kokemus ja kertoo olevansa kiitollinen siitä, että häntä pyydettiin mukaan.

Piipahdus Salkkareissa on vain osa Voutilaisen syksyä. Laulajan pitää kiireisenä 4. marraskuuta alkanut konserttisalikiertue, jota jouduttiin aikaisemmin siirtämään useampaan otteeseen.

– Olemme onnellisia, että pääsemme vihdoin tekemään sen konserttirundi, hän sanoo.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat