Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Yllätyspaljastus! Ville näyttelee uutta Salkkarit-hahmoa: "Uskon, että hän tulee olemaan tykätty"

1:58

Salkkareihin saapui uusi hahmo, Samuli Palokoski.

Ville Kettunen nähdään tulevana syksynä Samuli Palokosken roolissa Salatuissa elämissä. Kettunen kertoo MTV Uutisille odottavansa innolla uuteen rooliin hyppäämistä.

"Tartuin heti tilaisuuteen"

Salkkareihin 26-vuotias helsinkiläisnäyttelijä päätyi bongattuaan sosiaalisessa mediassa ilmoituksen, jossa kerrottiin, että sarjaan haetaan uutta näyttelijää.

– Tartuin heti tilaisuuteen ja laitoin hakemuksen. Minulle vastattiin aika nopeasti, ja minulta pyydettiin vielä videota. Lähetin itsestäni sellaisen hymyileväisen videon, ja sen jälkeen minut kutsuttiin koekuvauksiin, jotka mitä ilmeisimmin sujuivat aika hyvin, Kettunen nauraa.

Näyttelijä kertoo yllättyneensä totaalisesti siitä, millaisissa puitteissa Salattuja elämiä kuvataan. Ensimmäistä työpäiväänsä hän kuvaa absurdiksi.

– Täällä on ihan järjettömät lavasteet ja mietin aluksi , että miten minä tulen löytämään täältä oikeat paikat, Kettunen nauraa.

Teatteria Kettunen on harrastanut pitkään, mutta televisiokameroiden edessä näytteleminen on hänelle kuitenkin aivan uutta – jos lapsuudessa kuvattua mainosta ei lasketa.

– Olin lapsena jossain mainoksessa mukana ja muistelisin, että minulle maksettiin siitä tyyliin tuhat markkaa, Kettunen muistelee.

Esiintyminen itsessään on Kettuselle kuitenkin tuttua. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa radiokanava Loopilla ja Yle X:llä.

– Olen tehnyt juontajan töitä ja esiintynyt paljon, Kettunen summaa.

"Samuli on aika sympaattinen tyyppi"

Uusi roolihahmo on näyttelijälle mieluinen ja hän uskoo, että sarjan fanit ottavat uuden hahmon lämmöllä vastaan.

– Samuli on aika sympaattinen tyyppi – sellainen romantikko. Uskon, että hän tulee olemaan tykätty hahmo, mutta koskaan ei voi tietää, paljastuuko hänen taustoistaan vielä luurankoja, Kettunen toteaa salaperäisenä.

Pihlajakadulle saapuva Samuli herätti näyttelijässä heti positiivisia tuntemuksia.

– Hän muistuttaa tietyllä tapaa minua itseäni, mutta olen kuitenkin vähän supliikimpi. Uskon, että ajan kanssa minun on vieläkin helpompi samaistua hahmoon, Kettunen toteaa.

Vaikeinta Samulin roolin omaksumisessa on Kettusen mukaan ollut pukeutuminen. 

– Pukeutuminen on ollut hankalinta! Minun on välillä vaikea kantaa näitä vaatteita, kun itse pukeudun enemmän sellaiseen katutyyliin ja Samulin tyyli on enemmän sellainen siistitty ja klassinen, hän kertoo.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja