Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Mystistä Salkkarit-hahmoa näyttelevä Jarkko Miettinen lupaa: "On tulossa salaisuuksia"

2:08
Videolla Noelin ja Camillan tapaaminen.

Noel Axelssonia esittävä Jarkko Miettinen on nauttinut Salatut elämät -sarjassa näyttelemisestä ja työn mukana tulleista fanikohtaamisista.

Noel Axelsson tuli Salattuihin elämiin syksyllä mukaan jättiyllätyksen seurauksena, kun katsojille paljastui, että Camilla oli mennyt uuden mysteerimiehen kanssa naimisiin. Mystistä Noelia sarjassa näyttelee Jarkko Miettinen.

Miettinen on aiemmin tehnyt näyttelijän töitä pääasiassa teatterissa. Salattuihin elämiin hän on päässyt nopeasti mukaan ja antaa tästä kiitosta sarjan kokeneelle työporukalle.

– Erittäin helppoa ja mukavaa työskennellä, kun porukka ja työtapa on rutinoitunutta. Huomaa, että tuotantoa on todellakin tehty se 20 vuotta. Homma toimii ja aikataulut pitää, näyttelijä kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Miettisen hahmo Noel Axelsson on toistaiseksi tullut katsojille tutuksi Camillan aviomiehenä, joka on ammatiltaan lakimies. Tulevaisuudessa Noel tulee hahmottumaan katsojille entistä paremmin.

– Pääsee koko ajan enemmän ja enemmän tekemään, kyllä Noelin rooli varmasti kasvaa. Kyllä sillä muukin asema tulee sarjassa jatkossa olemaan kuin Camillan aviomies, Miettinen lupailee.

Salamyhkäisestä hahmosta ei vielä tiedetä paljoa. Miettisen mukaan Noelin salaisuuksia ja uusia puolia tullaan tutkimaan sarjan edetessä enemmän.

– Täytyy sanoa, että siitä kaverista on tulossa salaisuuksia. Mitä pidempään sarjassa näyttelee, niin sitä enemmän saadaan kirjoitettua luonnetta hahmolle, Miettinen pohtii.

Hyvät välit faneihin

Noel on ollut sarjassa mukana syksyn puolesta välistä lähtien. Vapaa-ajalla Miettinen on päässyt kohtaamaan paljon faneja ja saanut käytännössä pelkkää positiivista palautetta. Negatiivisiakin kommentteja on mahdollista löytää, jos niitä oikein alkaa etsimään.

– Mutta sehän nyt ei hirmu mielekästä ole niitä lähteä tonkimaan, näyttelijä toteaa.

Kohtaamiset fanien kanssa ovat kuitenkin mukavia hetkiä. Näyttelijä pääsi muun muassa perheen laivamatkalla nimikirjoitushommiin.

Lahdessa asuva Miettinen on tullut kaupungilla nopeasti tutuksi sarjan faneille. Häntä pysäytellään niin kauppareissuilla, kuin juoksulenkilläkin.

– Olin lenkkeilemässä omakotitaloalueella niin pojat huutelivat pihalätkää pelatessaan, että "hei Noel Axelsson", Miettinen muistelee.

– Se on mielestäni kivaa. Se kertoo, että sarjalla on katsojia ja tällainen tuotanto elää tasan katsojista. Se on todella merkittävää, että sarjalla on ihmisiä ja seuraajia, hän jatkaa.

Työtä riittää

Salatut elämät -sarja ei ole Miettisen ainoa työprojekti. Hän on kevään myös mukana Lahden kaupunginteatterin kiitellyssä Pasi Was Here -näytelmässä, jossa hän esittää pääosaa.

Pallottelu kovaa tahtia etenevän televisiosarjan ja näyttämötyön välillä on onnistunut hyvin. Miettinen kokeekin tärkeänä työskennellä näyttelijänä erilaisissa työympäristöissä.

– Näyttelijän kannalta se on merkittävää ja hienoa, että saa laajasti tehdä sitä työnkuvaa. Se on olennaista, että kone pysyy niin sanotusti kunnossa. Työidentiteetin kannalta se, että työnkuva on moninainen, on hedelmällistä, Miettinen niputtaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja