Mainos

Laura Voutilainen avioeron jälkeen: Kyseenalaistin, miten haluan loppuelämäni viettää

21:55

Laulaja Laura Voutilaiselle 40 ikävuoden saavuttaminen merkitsi suuria elämänmuutoksia. Takana on melko tuore avioero ja edessä pian lasten lentäminen pesästä. Enää hänellä ei ole tarvetta tehdä viisivuotissuunnitelmia.

– Minulla muuttui melkeinpä kaikki. Pari vuotta sitten alkoi avioero, ja sisältä päin se kaikki tulee kuitenkin, Laura Voutilainen kertoi Hyvää Elämää -ohjelmassa 40 ikävuoden saavuttamisesta.

Nyt 42-vuotiaan Voutilaisen ero astui voimaan viime vuonna. Se oli piste 17 vuoden liitolle.

– Sisältä päin tuli sellainen tunnelma, kyseenalaistaminen siitä, miten haluaa loppuelämänsä viettää. Tämä on kuitenkin sellainen puoliväli. Jos elämässä on jotakin korjattavaa tai puhdistettavaa, tämä on se hetki. Tämä on se ikä, kun sen muutoksen voi vielä tehdä. Se tarvitsee työtä, ja pitää oikeasti olla itse valmis muuttumaan.

Voutilainen on käynyt terapiassa, jotta menneisyys ei olisi tulevaisuudessa taakkana. Millä silmin hän nyt menee eteenpäin ihmissuhteissa?

– En halua luoda mitään kuvia, että ”tästä tulee nyt sitten tällaista ja minä hallitsen tulevaisuuden”. Haluan mennä päivä ja hetki kerrallaan ja katsoa, mihin se elämä kulkee. Siinä mielessä haluan tehdä täysin toisin kuin silloin kaksikymppisenä tai viime vuosiin asti – että olisi jokin viisivuotissuunnitelma, projekti, ja sitä kohti mentäisiin lujasti. Ei, nyt haluan elää hyvää elämää.

Siinä Voutilaista auttaa kehonhuolto ja liikunta.

– Se on kerta kaikkiaan sellainen asia, että kun keho jaksaa, niin mielikin jaksaa. Vaikka kävisit mitä terapioita tai pyörisit omissa tunnemaailmoissasi himassa, niin kun teet jonkin harjoituksen ja keho jaksaa, sieltä tulee sitä terveyttä myös sisäänpäin.

Millainen äiti Laura kertoo olleensa? Mitä musiikki hänelle merkitsee, ja mitä mieltä hän on oman uransa käänteistä? Katso video ylhäältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.