Mainos

Dannyn kanssa seurusteleva Erika Vikman: Perhesuunnitelmia ei todellakaan ole

22:15

Tangokuningatar Erika Vikman kertoi Hyvää Elämää -lähetyksessä perjantaiaamuna, että hän ja Danny etenevät suhteessaan realistisesti päivä kerrallaan ilman kovin pitkälle meneviä suunnitelmia.

– Mitään perhesuunnitelmia minulla ei todellakaan ole vielä. Ura on nyt minulle ensin tärkein asia. Voi mennä varmaan 15 vuottakin ennen kuin alkaa olla se hetki, että voisi alkaa miettiä perheen perustamista, 24-vuotias Erika Vikman sanoi lähetyksessä.

– Puhutaan, että parisuhteessa pitäisi olla jotenkin samassa elämäntilanteessa ja miten tuo nyt toimii, kun toinen haluaa varmasti lapsia – meidän kohdalla se ei ole niin. Minulla työ on se juttu, johon panostan ja jota rakennan, ja se on toisella sama juttu.

Ikää Erika pitää vain numeroina. Hänen mielestään on asennekysymys, päästääkö itsensä mummoutumaan tai pappautumaan. Erika myönsi, että 50 vuoden ikäerolla toinen kuitenkin väistämättä vanhenee fyysisesti nopeammin.

– Totta kai minulla on ollut tosi vaikeita hetkiä silloin, kun yksin alkaa miettiä tuota asiaa, mutta meillä on se ajatus, että päivä kerrallaan. Monet ihmiset rakentavat hyvää elämää ”sitten tulevaisuudessa” ja jotenkin elävät tulevaisuutta.

– Tässä suhteessa minä olen oppinut nauttimaan siitä päivästä, joka on, ja siitä, että toinen on siinä. Tilanne voi olla aivan toinen vaikka vuoden päästä, viikon päästä, huomenna – minä voin jäädä auton alle huomenna. On ollut jotenkin vapauttavaa tajuta, että kun nauttii näistä hetkistä, joita nyt on, niin saa paljon enemmän irti, Erika sanoo.

Miten Danny ja Erika päätyivät yhteen? Miksi he eivät heti myöntäneet suhdettaan avoimesti? Millaista vihapostia Erika on joutunut lukemaan? Katso video ylhäältä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.