Laura Lepistön Robin-poika täytti vuoden: "Vauvavuosi on jatkuva ihmiskoe"

Laura Lepistö kertoo raskaudestaan:"Urheilutausta näkyy taidossa kuunnella kehoa" 15:20
Näin Laura Lepistö kertoi raskausajastaan: "Urheilutausta näkyy taidossa kuunnella kehoa"

Laura Lepistön esikoinen täytti vuoden. 

Taitoluistelija Laura Lepistön, 34, Robin-poika täytti vuoden.

Perhe juhlistaa vauvavuoden päättymistä Italiassa, josta Lepistö julkaisi kuvasarjan lomatunnelmistaan pienen synttärisankarin kanssa.

Hiljattain kävelemään oppinut Robin viilettää oljenvärisessä hatussa ja vaaleansinisessä kokohaalarissa haukkana vahtiva Laura-äiti vanavedessään. 

Jos julkaisu ei näyt, näet sen tästä

– Mun pieni vauva tänään yksi vuotta! Lepistö kirjoittaa. 

– Täydennät meidän poppoon täydellisesti. Pidät vauhdillasi meidät vetreinä ja virkeinä. Muistutat meitä koko ajan siitä, että jokainen päivä on seikkailu, hän jatkaa. 

Lepistö kertoo myös ajatuksistaan vauvavuoteen liittyen.

– Pieni taputus myös vanhempien olkapäille, että vauvavuosi on taputeltu. En sanoisi että se meni hujauksessa, vaan tähän vuoteen on mahtunut enemmän vaiheita, googlattavaa ja pähkäiltävää kuin ikinä. Jatkuvaa ihmiskoetta, niin vauvalle kuin äidillekin, hän kirjoittaa nauruemojin kanssa. 

– Mutta paras vuosi ikinä Ja tästähän tulee kivempaa koko ajan! hän päättää kirjoituksen. 

Laura Lepistö on kilpauransa päättänyt taitoluistelija ja yksi Suomen kaikkien aikojen menestynein yksinluistelija. Hän voitti urallaan useita EM- ja MM-mitaleita. Hän meni naimisiin monen vuoden seurustelun jälkeen Tommi Huovisen kanssa vuonna 2015. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen Robin-poika syntyi 18. heinäkuuta 2021. 

Lue myös:

    Uusimmat