Laura Lepistö: Opiskelu pelasti minut

Laura Lepistö viettää aikaa opiskelujen parissa.

Luistelumestari Laura Lepistöllä riittää puuhaa erilaisten kiireiden parissa. Puolentoista viikon päästä luistelijataituri suuntaa Pohjois-Koreaan, jossa hän osallistuu yhdysvaltalaisen Champions on Ice -organisaation järjestämään luistelunäytökseen. Hän suuntaa matkaan iloisena.

– Tosi hyvillä mielin lähden sinne. Päällimmäisenä mielessä on näytös. On tosi kiva päästä yleisön eteen tekemään sitä, jossa on hyvä. Tottakai on muutenkin tosi mielenkiintoinen reissu tulossa, herttainen luistelijakaunotar kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Harva huippu-urheilija kykenee kilpailemaan lajinsa kärjessä ja opiskelemaan yliopistossa samanaikaisesti. Luistelijaihme on tähän kyennyt, ja hän opiskeleekin parhaillaan Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa. Kun ikävä loukkaantuminen tuli esteeksi kilpailemisen eteen, antoi koulu taitoluistelijan arkeen muuta ajateltavaa.

– Opiskelu on ollut melkeinpä mulle pelastus, että sitä minulla on ollut. Ei ole vain loukkaantuneena vain peukaloita tarvinnut pyöritellä kotona. Olen kyllä tykännyt tosi paljon koulunkäynnistä, ja se on hyvää vastapainoa, energiaa pursuava Laura iloitsee.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja