Laura Lepistö muistelee uransa huippuhetkeä: "En ikinä unohda sitä huumaavaa jännitystä"

Laura Lepistö palaa tanssissaan vuoden 2009 taitoluistelun EM-kilpailujen tunnelmiin.

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen esittävät Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman seuraavassa jaksossa vauhdikkaan samban. Heidän kappaleensa on Tina Charlesin I Love to Love.

Lepistö palaa tanssissaan vuoden 2009 taitoluistelun EM-kilpailujen tunnelmiin. Helsingissä järjestetyt kilpailut olivat yksi Lepistön uran huippuhetkistä, sillä hän voitti EM-kultaa.

Lepistö kertoo, että hänelle urheilijana oli aina merkityksellisintä se, että oman onnistumisen ilon sai jakaa muiden kanssa. Tuo tunne oli erityisen vahvasti läsnä EM-kilpailujen ratkaisuhetkillä.

Lepistö kertoo alkaneensa henkisesti valmistautua kilpailuihin jo vuotta aiemmin. Tuohon aikaan Suomessa oli monta kovatasoista taitoluistelijaa, jotka kaikki halusivat menestyä kotikisoissa. Myös Lepistö koki valtavia paineita onnistua.

Lepistön mukaan kilpailut saivat valtavasti huomiota mediassa, ja Hartwall Arena oli viimeistä paikkaa myöten loppuunmyyty. Tunnelma oli ainutlaatuinen.

– Koko katsomo hiljeni, kun asettaudun aloitusasentoon. En ikinä unohda sitä yhdessä koettua huumaavaa jännitystä ja tunnelmaa, kun musiikki lähti ja aloin tehdä suoritusta, Lepistö muistelee.

– Vaikka hetki oli jännittävä, tunsin yleisöstä lämpimän energian. Tiesin jokaisen haluavan, että onnistun.

Suorituksen jälkeen tulivat pisteet, jotka nostivat Lepistön ensimmäiselle sijalle. 

– Ei voi ymmärtää, miten voi omalla suorittamisella tuottaa iloa niin monelle ihmiselle. Se oli aika siisti hetki.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat