Christoffer Strandberg teki historiaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa – fanien palaute sai liikuttumaan kyyneliin

6:38
Katso videolta täydet pisteet saanut esitys!

Christoffer Strandberg kertoo saaneensa valtavasti palautetta tanssistaan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa koettiin viime sunnuntaina unohtumaton hetki, kun Christoffer Strandberg ja Matti Puro tanssivat ohjelman historian ensimmäisenä miesparina. He esittivät voimakkaan paso doblen, joka sai tuomareilta täydet pisteet ja yleisöltä raikuvat aplodit.

Strandberg kertoo MTV Uutisten haastattelussa olevansa ylpeä siitä, että tanssi onnistui niin hyvin.

– Tietysti tajusin silloin sunnuntaina, että kyllä tämä tanssi tarkoittaa minulle erityisen paljon, ja varmasti monelle muullekin.

Strandberg kertoo saaneensa valtavasti palautetta tanssista. Pitkiä viestejä on tullut sekä nuorilta että heidän vanhemmiltaan. Moni vanhempi on kiittänyt häntä tanssin esittämisestä ja kertonut, miten tärkeää se on ollut heidän perheelleen.

– Ohjelman aikana on itketty jo ihan tarpeeksi muutenkin liikutuksesta, eivätkä nämä viestit ole auttaneet, Strandberg toteaa.

– Olen äärimmäisen iloinen siitä, että ihmiset haluavat jakaa asioita kanssani.

Strandberg kertoo haluavansa vastata kaikkiin viesteihin heti, kun tiukalta treeniaikataulultaan ehtii.

– On tavallaan kamalaa, ettei tässä koskaan ehdi nauttia oikein mistään, koska koko ajan mennään eteenpäin. Haluankin mennä eteenpäin, koska se tarkoittaa, että saa tanssia loppuun asti.

Tulevana sunnuntaina tähtioppilaat palaavat taas tanssimaan oikeiden opettajiensa kanssa. Strandberg ja Jutta Helenius esittävät valssin kappaleenaan Alexander Burken  Hallelujah.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja