Laura avaa mietteitään sivu suun menneestä BB-voitosta: "Se, että pääsin noin pitkälle..."

Laura kertoo, haluaako hän jäädä julkisuuteen Big Brotherin jälkeen 0:21
Laura kertoo, haluaako hän jäädä julkisuuteen Big Brotherin jälkeen

Laura sijoittui toiseksi Big Brotherissa.

Kolme kuukautta kestänyt Big Brother Suomi -kausi huipentui Nelosella sunnuntaina 27. marraskuuta finaalilähetykseen, jossa voittajaksi kruunattiin Reeo ja toiselle sijalle ylsi Laura.

Reeo keräsi lopulta 58,7 prosenttia äänistä ja kuittasi näin itselleen 30 000 euron voittopotin. 41,3 prosenttia äänistä saanut Laura kertoo MTV Uutisille, ettei hän harmittele sivu suun mennyttä voittoa.

– Se, että pääsin noin pitkälle on se, mitä lähdinkin tavoittelemaan. Että saan sen kunnon kokemuksen tuosta talosta. Tottakai voittosummalla tekisi vaikka ja mitä, mutta ei ole mitään harmitusta tai surua siitä, etten voittanut, hän sanoo.

Laura sanoo tajunneensa vasta BB-talosta poistuessaan jättävänsä taakseen paikan, joka on toiminut hänen kotinaan viimeiset kolme kuukautta.

– Siinä oli pieni osa haikeutta, mutta tavallaan halusin jo laittaa lenkkarit jalkaan ja juosta kotiin, hän pohtii.

Pelaaminen

Kuluneella Big Brother -kaudella asukkaiden oli sallittua puhua muun muassa nimeämisistä, ja kausi rakentui vahvasti pelaamisen ympärille. Laura tuli BB-katsojille tutuksi kovana pelaajana, joka onkin mitä todennäköisimmin syy sille, että hän selvitti tiensä finaaliin.

Nainen kuitenkin paljastaa, että pelaamisen makuun pääseminen oli hänen mielestään kaikkein haastavin asia BB-talossa.

Laura sai BB-talossa ollessaan pariin otteeseen päällikön tittelin. Hänen mukaansa myös päällikköyteen liittyvät päätöksentekohetket tuntuivat piinaavilta.

– Isoveli ei ihan hirveästi anna aikaa siihen, kun joku päätös pitää tehdä. Siinä ei pääse keskustelemaan muiden asukkaiden kanssa eikä pyörittelemään ajatusta mitenkään. Jälkikäteen olen joitain niitä päätöksiä pohtinut, että olisinko voinut toimia erilailla, hän toteaa.

Laura kertoo jäävänsä kaipaamaan BB-talosta eniten kanssa-asukkaitaan. Tyhjään kotiin hänen ei kuitenkaan tarvinnut kolmen kuukauden jälkeen palata, sillä hänen luonaan majailee BB-talosta tuttu henkilö. Kuka Lauraa oli vastassa? Katso alla olevalta videolta!

Kuka Lauraa odotti tämän kotona BB:n jälkeen? 0:50

Lue myös:

    Uusimmat