Laulaja Sanni kieltäytyi aluksi suosikkiohjelmasta – mieli muuttui: "Huh, ajatuskin nostanut piikit pystyyn vielä viime vuonna"

Laulaja Sanni kirjoitti pitkän kirjoituksen Instagram-tilillään.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan kauden 12. jaksossa Maria Veitola yökyläili laulaja-lauluntekjä Sannin kodissa Helsingissä.

Suosikkilaulaja kertoo Instagram-tilillään, että häntä oli pyydetty jo aikaisemmin mukaan ohjelmaan. Ennen hän ei ole kuitenkaan halunnut avata kotioveaan Veitolalle.

– En oo kai vaan kokenu olevani valmis tai halukas kutsumaan kuvausryhmää mun kotiin, saati tarkkaakin tarkkanäköisempää Maria Veitolaa kyselemään henkilökohtasuuksii kotisohvalle. Huh, ajatuskin nostanut piikit pystyyn vielä viime vuonna.

Tällä kertaa hän päätti lopulta sanoa kyllä suosikkiohjelmalle.

– Ehkä se on tää 27 tai jotain mut tällä kertaa kysyttäessä jotain mussa oli muuttunu koska sanoin hetken mietinnän jälkeen tost noin vaan että joo. Itekin ihmettelin et mitäs mä nyt oikein.

– No elämää päin mentiin ja kesällä Maria konklaaveineen asteli mun himaan ja sain viettää ihan super mielenkiintosen vuorokauden täynnä rehellisiä ja avoimia keskusteluja, Kurkisuon keittiön sörsseleitä, nauruu (itkuakin, perhana ku aina sama juttu) ja ihan vaan sellasta perus vapautunutta kotihengailua kiinnostavan tyypin kaa.

Sanni pystyi rentoutumaan, vaikka kuvausryhmä seurasi tiiviisti vieressä.

– Ihmettelin Marialle monta kertaa miten hyvä se on saamaan mut jotenki unohtaa vaan että kohta näit mun jorinoita kattoo ja kuulee vaik kuka. Oli helppoo olla vaan mä.

Veitola riensi kommentoimaan Sannin julkaisua.

– Hei nyt just tuli hirveä ikävä sua! Kiitos kun otit mut yökylään. Meillä oli ihanaa!, Veitola kirjoittaa.

Sannin fanit ovat kiitollisia, että tähti nähtiin ohjelmassa.

– Hei tää jakso oli aivan ihana. Puhuit niin rehellisesti ja avoimesti kaikista asioista.

– sanat ei riitä kuvailemaa kui ihanaa oli nähä sut niin avoimena ja omana itsenäs, ihana jakso!

– Rakastin ja rakastan tätä jaksoo aivan maailman eniten, etenkin teidän keskusteluja. Niin upeeta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja