Laulaja Elias Kaskiselta yllättävä paljastus Mikko Leppilammesta– erikoinen tapa livelähetyksissä: "Ei laita vessan ovea lukkoon"

Elias Kaskinen muistelee Tähdet Tähdet -ohjelman taivaltaan. 

Laulaja Elias Kaskinen voitti vuonna 2017 MTV3-kanavalla nähdyn Tähdet Tähdet -kilpailun. Nyt laulaja muistelee ensimmäisiä livekuvauksia ohjelman parissa, kun ohjelma käynnistyi uudestaan Nelosella eilen sunnuntaina. 

Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan kolmen vuoden takaisesta esityksestään. Kaskinen kertoo treenanneensa "hulluna" tulevaa varten. 

– Kolme vuotta sitten näihin aikoihin  jännitti paljon, Kaskinen julkaisi eilen sunnuntaina julkaistun (17.8.) kuvan yhteyteen. 

– Muistan elävästi vielä kuvausstudion tuoksun, kurkkupastillien maun ja sen, että aluksi Maria Veitolan tapaaminen meikkaamossa vähän kuumotti. 

Samassa Kaskinen paljastaa yllättävän seikan suosikkijuontaja Mikko Leppilammesta

– Opin ohjelman aikana viihteen tekemisestä monia tärkeitä asioita, kuten että Mikko Leppilampi ei laita vessan ovea lukkoon suoran lähetyksen aikana, ettei hän vahingossakaan jäisi veskiin jumiin kesken lähetyksen, Kaskinen kirjoittaa. 

Sooloartistin ura

Kaskinen eli hiljaiseloa ja ollut poissa julkisuudesta muutaman viime vuoden ajan. Huhtikuussa mies kuitenkin palasi parrasvaloihin uuden sooloprojektinsa myötä. Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtye oli tullut tiensä päätökseen ja Kaskinen keskittyy tästä eteenpäin omaan soolouraansa. Huhtikuussa päivänvalon näki Kaskisen ensimmäinen soolojulkaisu Tanssii pöydäl.

Kaskinen myönsi tuolloin MTV Uutisten haastattelussa olevansa jännittynyt uuden julkaisun kynnyksellä. Vaikka Kaskinen onkin kokenut muusikko, tuntui hänestä nyt siltä, kuin julkaisisi ensimmäistä kertaa koskaan musiikkia. 

– Tässä oli kuitenkin sen verran pitkä tauko poissa keikoilta, somesta ja julkisuudesta, sekä edellisistä julkaisuista on aikaa, niin nyt kun tulee julki sooloartistina ensimmäistä kertaa, tässä on tosi paljon kaikkea tunnetasolla. On kyllä hyvä lataus, Kaskinen fiilisteli. 

Lue myös:

    Uusimmat