Elias Kaskinen muistelee vuoden 2018 kiertuettaan – kärvisteli kovan flunssan kourissa kolme kuukautta ja laihtui 7 kiloa: "Olin aivan sekaisin, kun otin tämän kuvan"

Elias Kaskinen kertoi Instagramissa sairastaneensa kolme vuotta sitten niin rajun ja pitkäkestoisen flunssan, että hän laihtui seitsemän kiloa. 

Muusikko Elias Kaskinen, 27, julkaisi Instagramissa kuvan vuodelta 2019, kun hän oli juuri käynyt läpi poski- ja otsaonteloiden avarrusleikkauksen. Sitä ennen mies oli kärsinyt pitkään jatkuvista poskiontelotulehduksista ja pitkittyneestä flunssasta.

– Olin aivan sekaisin, kun otin tämän kuvan 4. huhtikuuta 2019. Olin just herännyt nukutuksesta leikkauksen jälkeen ja sopertelin sekavia heräämössä (toivottavasti en mitään sopimatonta). Mua on teini-iästä saakka vaivannut vuosittain toistuvat poskiontelotulehdukset ja muutenkin oon ollut herkkä saamaan flunssan, mikä on ollu kyllä huono ominaisuus tässä ammatissa. Varsinkin keväällä 2018 kiertue oli välillä aivan helvettiä, kun flunssa venyi lopulta lähes kolme kuukautta pitkäksi ja laihduin 7 kiloa, Kaskinen kirjoittaa.

Kaskinen kirjoittaa, että hänen suvussa on ollut taipumusta liian ahtaisiin nenäonteloihin, joten hän päätti varata ajan lääkärille asiasta. Röntgenin jälkeen diagnoosi oli selvä ja Kaskinen sai lähetteen poski- ja otsaonteloiden avarrusleikkaukseen.

– Operaatio sujui hyvin, mutta olin aivan totaalisen voimaton seuraavan viikon ajan. En jaksanut edes katsoa Netflixiä ja kerran jouduin lopettamaan voileipien voitelunkin kesken ja palaamaan takaisin sänkyyn nukkumaan.

Kaskinen kertoo, että operaatio kannatti, sillä sen jälkeen hänen poskiontelonsa eivät ole enää oireelleet.

– Tuntuu, että vastustuskykyni on parantunu merkittävästi ja olen muutenkin voinut paremmin kuin koskaan ennen. En usko, että minun terveydelle olisi ollut hyväksi jatkaa tätä 1-4 antibioottikuuria vuodessa -tahtia kovin pitkään. Oisin saleen kehittäny nenässäni jonkun uuden superbakteerin. Jos tunnistat itselläsi vastaavia ongelmia, kun minulla, niin kannattaa hakeutua lääkärin puheille, koska ainakin minä sain jeesiä!

Lopuksi mies kertoo, että on saanut takaisin menetetyt seitsemän kiloa syömällä voileipiä.

Kaskinen oli elänyt hiljaiseloa ja ollut poissa julkisuudesta muutaman viime vuoden ajan. Huhtikuussa mies kuitenkin palasi parrasvaloihin uuden sooloprojektinsa myötä. Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtye oli tullut tiensä päätökseen ja Kaskinen keskittyy tästä eteenpäin omaan soolouraansa. Huhtikuussa päivänvalon näki Kaskisen ensimmäinen soolojulkaisu Tanssii pöydäl.

Kaskinen myönsi tuolloin MTV Uutisten haastattelussa olevansa jännittynyt uuden julkaisun kynnyksellä. Vaikka Kaskinen onkin kokenut muusikko, tuntui hänestä nyt siltä, kuin julkaisisi ensimmäistä kertaa koskaan musiikkia. 

– Tässä oli kuitenkin sen verran pitkä tauko poissa keikoilta, somesta ja julkisuudesta, sekä edellisistä julkaisuista on aikaa, niin nyt kun tulee julki sooloartistina ensimmäistä kertaa, tässä on tosi paljon kaikkea tunnetasolla. On kyllä hyvä lataus, Kaskinen fiilisteli. 

Lue myös:

    Uusimmat