Laulaja Anna Abreu avautuu musiikin tekemisen vaikeudesta: "Öitä on valvottu, kyyneleitä vuodatettu ja hiuksia revitty päästä"

1:26
Anna Abreu kertoo rajusta nuoruuden harrastuksesta.

Anna Abreun kappaleet eivät aina synny ilman tuskaa.

Taiteilijanimellä Abreu musiikkia tekevä Anna Abreu avautuu Instagram-tilillään uuden musiikin julkaisemiseen liittyvästä jännityksestä.

Viikko sitten uuden kappaleen julkaissut Abreu kertoo, ettei itselle tärkeiden ja henkilökohtaisten kappaleiden esitteleminen muille ole aina helppoa.

– Minua jännittää aina ihan sikana julkaista uutta musaa, koska me tehdään näitä biisejä niin sydän auki ja ei ole aina helppoa päästää muut kuulemaan jotain niin henkilökohtaista ja itselle tärkeetä. Siksi onkin maailman ihanin fiilis kun huomaa, että te pystytte samaistumaan näihin biiseihin ja niistä tulee myös teille tärkeitä, Abreu kirjoittaa.

Abreun mukaan musiikin tekeminen on palkitsevaa, mutta myös raskasta. Tunteet vaihtelevat äärilaidasta toiseen.

– Öitä on valvottu, kyyneleitä vuodatettu ja hiuksia revitty päästä monta kertaa, mutta samalla on kyllä naurettu ja itketty onnestakin näitä tehdessä. Tämä duuni on niin raastavaa ja rankkaa välillä, mutta samalla niin palkitsevaa ja se on 100% teidän ansiota, hän kiittelee fanejaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja