Fanit huolestuivat terveysongelmista kärsivästä Sara Forsbergista: "Älä polta itseäsi loppuun"

Laulajalupaus Saara saa tukea faneiltaan sosiaalisessa mediassa.

Huikeista kielivideoistaan tunnetuksi tullut Sara Forsberg julkaisi keskiviikkoaamuna uuden videon Youtubessa. Videolla hän pahoittelee tovin jatkunutta hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa.

22-vuotias Forsberg selittää faneilleen, että hän on ollut hurjan kiireinen sen jälkeen, kun hänen Hello I'm Saara -niminen EP julkaistiin noin kuukausi sitten.

Kiire ja stressi on ajanut laulajan uraa käynnistelevän Forsbergin terveyden vaakalaudalle, eikä hänellä ole ollut energiaa tehdä videoita faneilleen.

– Olen ihan hajalla, Saara tilittää.

– Olen laiminlyönyt terveyteni sen jälkeen, kun EP:ni julkaistiin ja se on tuottanut minulle paljon ongelmia. Olen kärsinyt vakavasta unettomuudesta stressin vuoksi ja laiminlyönyt muun muassa astmalääkkeideni ottamisen, Forsberg luettelee.

Fanit tukevat

Hollywoodissa uraa luova Saara saa tukea ja ymmärrystä faneiltaan, joista useat ovat tsempanneet tähteä Youtubessa ja Instagramissa.

– Saara, me olemme täällä aina sinua varten. Terveytesi on tärkeämpi kuin Youtube, eräs muistuttaa.

– Muista, että me faneinasi rakastamme sinua ja ymmärrämme, että elämä voi joskus olla kiireistä. Pidä itsestäsi huolta ja menesty! Me tulemme olemaan aina täällä tukenasi, toinen tsemppaa.

– Sinä olet tärkeämpi kuin yksikään Youtube-video, yksikään promokuvaus tai keikka. Se kaikki on merkityksetöntä, jos sydämesi ei sädehdi. Et ole mitään velkaa kenellekään, ainoastaan itsellesi. Olet niin nuori ja sinulla on vielä pitkä matka edessäsi, kolmas sanoo.

Monet faneista pyytävät myös, ettei heidän idolinsa polttaisi itseään loppuun menestystä tavoitellessaan.

– Tiedän tunteen, artistina oleminen on todella vaikeaa, sillä on lähes joka päivä jossain, ja sinua viedään suunnasta toiseen. Sekä ajatustyö mukana. Itse näyttelijänä, musiikintekijänä ja vlogaajana tiedän, miltä susta tällä hetkellä tuntuu. Mutta älä polta ittees ikinä loppuun. Olet paras, kollega tsemppaa.

Lue myös:

    Uusimmat