Latvia järkytti Venäjää – mitäs sitten tapahtuikaan?

Venäjä johtaa Latviaa jääkiekon MM-kisojen B-lohkon ottelussa toisessa erässä maalein 2–1.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Latvia järkytti Venäjään ja siirtyi yllätysjohtoon ylivoimalla avauserän puolivälissä. Miks Indrasis tarjoili ja Oskars Cibulskis latasi limpun sisään tulisella laukauksella suoraan syötöstä.

Venäjä loi erän loppupuolella Latvian maalille ylivoimalla paikoin hurjaa mylläkkää, mutta ei onnistunut tasoittamaan peliä.

Toisen erän alussa kuitenkin räpsähti. Dmitri Orlov tykitti Venäjän tasoihin, kun periodia oli tahkottu vasta 27 sekuntia. Nikita Gusev löi puolestaan maalin edestä puun uuniin ylivoimalla ajassa 23.50, kun Jevgeni Dadonov pyörähteli hänelle komean tarjoilun. Näin Venäjä siirtyi 2–1-johtoon.

B-lohkoa johtava Venäjä on voittanut toistaiseksi kaikki neljä otteluaan. Lohkoviitosella Latvialla on vyöllään kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Juttua päivitetty klo 14.21 Venäjän maaleilla.