MM-kisoissa täydellinen farssi! Venäjän tähti taklasi rumasti päähän – tuomarit päästivät kuin koiran veräjästä

Jääkiekon MM-kisojen Latvia–Venäjä-ottelussa nähtiin farssimainen tilanne, kun tuomaristo päästi venäläistähti Dmitri Orlovin pälkähästä, vaikka hän taklasi Latvian hyökkääjää Oskars Batnaa töykeästi päähän.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Batna ja Orlov kamppailivat toisessa erässä kiekosta Venäjän puolustusalueella. Orlov ehti viedä mailansa kiekon tielle ensin ja heilautti kyynärpäänsä tarkoituksellisen näköisesti Batnan päähän.

Batna jäi pitkäksi aikaa makaamaan jään pintaan, kunnes pääsi poistumaan pukusuojaan. Tuomaristo ei kuitenkaan tuominnut Venäjälle lainkaan rangaistusta.

Latvian päävalmentaja Bob Hartley protestoi tilannetta voimakkaasti.

Venäjä johtaa ottelua toisen erän jälkeen maalein 3–1. Orlov viimeisteli 1–1-tasoituksen painavalla lyöntilaukauksella heti toisen erän alussa.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.