Punakone kolasi Ruotsin! Jevgeni Malkinilta jäätävä jättö Aleksander Ovetshkinille kuuden maalin erässä – herkuttele kaikki 11 osumaa

Leijonien puolivälierävastus Ruotsin MM-kisojen kenraaliharjoituksesta tuli pannukakku, kun Venäjä murjoi Tre Kronorin lukemin 7-4. Ottelun toisessa erässä nähtiin käsittämättömät kuusi maalia.

Ruotsi meni ottelun ensimmäisessä erässä 1-0-johtoon, kun Gabriel Landeskog ohjasi Marcus Petterssonin vedon maaliin. Venäjä kaivoi kuitenkin uutta virtaa erätauolta ja mätti toiseen erään hurjat kuusi maalia.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Rynnistyksen aloitti Artjom Anisimov, joka teki tasoitusmaalin Nikita Gusevin poikittaissyötöstä. Hurlumheierän aikana maaleilla herkuttelivat muun muassa Aleksandr Ovetshkin ja Jevgeni Malkin. Ovetshkinin 3-1-osuma syntyi näytöstyyliin, kun Malkin syötti jalkojensa välistä kiekon taaksepäin suoraan joukkuetoverilleen.

Kirill Kaprizov iski 4-1-maalin puolestaan suoraan aloituksesta. Ruotsia lyötiin rumasti jään rakoon. Venäläisistä peräti 14 pelaajaa keräsi tehopisteitä.

Ruotsi viritteli pienoista kiriä kolmannessa erässä tekemällä kolme maalia. Takamatka oli kuitenkin liian suuri kurottavaksi.

Torstain puolivälierissä riittää sähköä, kun Ruotsi ja Suomi ottavat kaukalossa yhteen. Venäjä saa torstain puolivälierässä vastaansa Yhdysvallat.

Katso kaikki maalit ja hullu toinen erä ylälaidan videolta!