Venäjän supertähdet höykyttivät Norjaa – ratkaisun avaimena hirmuylivoima

Jääkiekon MM-kisojen mestarisuosikkeihin kuuluva Venäjä avasi turnauksensa Norjaa vastaan. Venäläisten ylivoima oli kovaa valuuttaa, sillä se iski kolme maalia neljästä ylivoimasta. Venäjä voitti lopulta B-lohkon ottelun 5-2 numeroin.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Slovakia-Suomi lauantaina 11.5. klo 21.10 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Avauserässä Venäjän ylivoima onnistui jo aikaisessa vaiheessa, sillä rangaistusta oli ehtinyt kulua vain 12 sekuntia. Artem Animisov lisäsi Venäjän johdon kahteen maaliin avauserän jälkeen.

NHL:n runkosarjan pistepörssin voittanut Nikita Kutsherov lisäsi Venäjän johdon kolmeen maaliin ja jälleen ylivoimalla. Jevgeni Dadonov iski ottelun toisen osumansa erän puolivälissä. Venäjä aloitti kolmannen erän väkevästi, kun Nikita Gusev iski jo maan viidennen osuman Norjan verkkoon.

Norja onnistui kaventamaan peliä vielä kolmannen erän lopulla kahdesti, mutta maalit jäivät lopulta laihaksi lohduksi, sillä Venäjä otti vakuuttavalla esityksellä avausvoiton ensimmäisessä ottelussaan.