Kova väite: Venäläistähdet kiskoivat valtavan määrän olutta baarissa voittopelin jälkeen – legenda letkautti: "Kuka ei juo, ei voita"

Slovakialainen Sport24-sivusto raportoi, että Venäjän MM-joukkueen pelaajat olisivat juoneet voitetun Tshekki-ottelun jälkeen ravintolassa 160 tuoppia. Tapaus nostatti hyvin ristiriitaisia reaktioita. 

Venäjä voitti B-lohkon ottelussa maanantaina Tshekin 3–0, minkä jälkeen Bratislavan yössä alkoivat venäläiset olutorgiat. Ainakin jos slovakialaislähteeseen on luottamista. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Slovakialaissivusto oli laskenut, että 24 pelaajalle tuo olutmäärä tarkoittaisi kuusi tuoppia miestä kohti. 

Ex-pelaaja Andrei Nikolishin kommentoi tapausta värikkäin sanankääntein Championat-sivustolla. Hänen mielestään oluen juomisessa ottelun jälkeen ei ole mitään väärää. 

– Mihin on kirjoitettu, ettei olutta voi juoda? NHL:ssä tämä ei ole mitenkään ihmeellistä, eikä KHL:ssäkään. 

Nikolishinin mielestä kuusi olutta ei edes riitä sammuttamaan kovakuntoisten ja isojen pelaajien janoa. Hänen mielestään nykypelaajista pitää olla ylpeä, että he juovat edelleen. 

– Kysy Boris Mihailovin kaltaisilta legendoilta, että miten paljon he juovat. Kun pelaajamme alkavat juoda yhtä paljon, me voitamme jokaisen mestaruuden. Suositun sanonnan mukaan, se kuka ei juo, ei voita.

Venäjän tähtipelaaja Jevgeni Malkin korosti, ettei joukkue tehnyt mitään väärää. 

– Jos menemme jonnekin, menemme sinne kaikki ja valmentajan luvalla, Malkin sanoi venäläisellä Championat-sivustolla

Valmentaja Ilja Vorobiev oli hyvin lyhytsanainen. 

– En kommentoi tällaista informaatiota. Tämä on typerää, Vorobjev sanoi. 

Venäläisten juomiskulttuuri on ollut tapetilla MM-kisojen yhteydessä ennenkin – hieman eri tavalla. Aleksandr Radulov ja Ilja Kovaltshuk kohahduttivat vuonna 2013 nauttimalla Pepsiä kesken ottelun vaihtoaitiossa. 

Lue myös:

    Uusimmat