Mainos

Lastensuojelutarkastajat tekivät järkyttävän löydön – nainen jätti äitinsä mätänevän ruumiin makuuhuoneeseen kolmeksi vuodeksi

1:25
CNN-video tapahtumapaikasta.

Teksasilainen nainen pidätettiin Yhdysvalloissa, kun viranomaisille selvisi, että nainen oli asunut äitinsä mätänevän ruumiin kanssa kolme vuotta, uutisoi CNN. 

47-vuotias nainen asui talossa teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Hänen äitinsä, 71-vuotiaan naisen ruumis löydettiin lastensuojelutarkastuksen yhteydessä talon makuuhuoneesta.

Asunnossa oli kaksi makuuhuonetta. Äiti ja nuori tytär nukkuivat eri huoneessa, kuin missä ruumis oli. Teini-ikäinen tytär oli alle 15-vuotias isoäitinsä kuolinhetkellä.

Viranomaisten mukaan 71-vuotias äiti oli kaatunut ja loukannut itsensä vuonna 2016. Hän ei saanut tutkijoiden mukaan mitään apua vammoihinsa. Vaikka vammat eivät olleet hengenvaarallisia, hän kuoli maatessaan lattialla muutaman päivän kuluessa kaatumisesta.

Naista odottaa vankeustuomio

Nainen on pidätetty tapauksen vuoksi ja häntä syytetään muun muassa lapsen vahingoittamisesta. BBC:n mukaan hän voi saada jopa 20 vuoden vankeustuomion ja 10 000 dollarin sakot.

Tytär on otettu huostaan.

Poliisin mukaan kuollut isoäiti oli kunnioitettu yhteistön jäsen. Hän työskenteli paikallisessa koulussa 35 vuoden ajan.

Pysyttelivät omissa oloissaan

Naapurit ovat järkyttyneitä tapahtuneesta. Naapurissa asuva Joel Vasquez pitää käsittämättömänä, että naisen ruumis on mädäntynyt muutaman metrin päässä hänen makuuhuoneensa ikkunasta.

– En halua edes tulla tähän osaan taloa, Vasquez kertoo.

Naapurit kertovat, että pidätetty nainen ja hänen tyttärensä pysyttelivät omissa oloissaan. Heidät saattoi nähdä ainoastaan myöhään illalla. Useimmiten vaikutti siltä, kuin talossa ei asuisi ketään. Naapurit ihmettelevät, miksei kukaan koskaan käynyt etsimässä kadonnutta isoäitiä.

Naapurissa asuva Jessica Baron toivoo, että oikeus tapahtuu. Hän on myös huolissaan siitä, millaiset jäljet tapaus on jättänyt teini-ikäiseen tyttäreen.

Naapurit toivovat, että talo purettaisiin maan tasalle.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja