Mainos

Äiti näännytti pienen lapsensa kuoliaaksi – perheenjäsenet olivat tehneet useita ilmoituksia ennen kuolemaa

1:19

2-vuotias yhdysvaltalaistyttö löydettiin kotoaan aliravittuna ja kuolleena. Alun perin kuoleman uskottiin olleen seurausta terveydellisistä ongelmista, mutta tutkimuksissa selvisi syyksi jotain aivan muuta. 

Video: Yhdysvalloissa Arizonassa perheen lapsia pidettiin epäinhimillisissä oloissa.

Poliisit löysivät 2-vuotiaan Reygan Moonin kuolleena heinäkuun lopulla Lilburnin kaupungissa, Georgian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Kuollessaan tyttö painoi vain vähän yli kolme kiloa, uutisoi televisiokanava Fox 29.

Tytön äiti, Devin Moon, 29, oli kertonut ensimmäisissä kuulusteluissa, että hänen tyttärellään oli ollut syntymästään asti terveydellisiä ongelmia, joiden takia tämän paino ei noussut. Tämän takia äitiä vastaan ei nostettu syytettä.

Ruumiinavaus kuitenkin paljasti tyttären kuolinsyyksi aliravitsemuksen.

Kuolinsyyn tutkijoille selvisi tutkimuksissa myös, että äiti oli pakottanut tyttären asumaan kaapissa.

Isoäiti uskoi lapsen olevan suuressa vaarassa

Devin Moonia vastaan nostettiin syyte lapseen kohdistuvasta julmuudesta ja törkeästä murhasta. Häntä pidetään vankilassa Gwinnettin läänin vankilassa.

Tutkimuksissa poliisille selvisi, että Moon oli jättänyt tyttärensä yksin kotiin lähes aina niinä iltoina, kun hän lähti töihin.

Lastensuojeluvirkailijat kertoivat, että vuosi ennen Reyganin kuolemaa he olivat aloittaneet tutkinnan lapsen isoäidin vinkin ansiosta. Tämä oli toistuvasti ottanut yhteyttä lastensuojeluun ja ilmaissut huolensa Reyganin hyvinvoinnista. Isoäiti uskoi lapsen olevan suuressa vaarassa. Myös muut perheenjäsenet olivat tehneet Moonista ilmoituksia.

Reygan kuitenkin sai jäädä äitinsä luo, sillä tämä halusi pitää tyttären luonaan ja alkoi jopa käyttää lastensuojelutoimiston palveluja.

Samoihin aikoihin Devin oli kieltänyt perhettään näkemästä lastaan. Perheen mukaan vain muutamaa kuukautta myöhemmin lapsi jo eli eristettynä ja nälkiintyneenä.

Georgian perhe- ja lastensuojelutoimisto aikoo ottaa tarkempaan syyniin omat menettelytapansa. Reyganin tapauksen parissa työskennelleet työntekijät eivät virkailijoiden mukaan enää työskentele lastensuojelussa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja