Mitä tapahtui 3-vuotiaalle Jaylynnille? Yökyläily naapurustossa päättyi mystiseen kuolemaan eri puolella kaupunkia – järkyttynyt perhe haluaa vastauksia

1:25
Katso video: Kolmevuotiaan yökyläily päättyi mystiseen tragediaan New Yorkissa – musertuneen isoäidin haastattelu särkee sydämen.

New Yorkilaisen tytön piti keskiviikkona olla kotinsa lähellä Brooklynissa leikkikaverinsa luona yökylässä tämän äitinsä valvonnassa. Seuraavana päivänä Jaylynn löytyi kuolleena Queensista, täysin eri osasta kaupunkia.

Tapauksesta syytetään Jaylynnin leikkikaverin isoisää, joka oli tuntemattomasta syystä päätynyt hoitamaan tyttöjä yökyläilyn iltana. Traagisesti päättyneessä tapahtumassa on paljon avoimia kysymyksiä.

– Minun täytyy tietää mitä tapahtui. Jos teit jotakin, pyydän että kerrot meille. Minun vain täytyy tietää, tytön isoäiti anelee.

Suunnitelmaan tuli muutos

Tytöt olivat olleet alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Bronxin kaupunginosassa Jaylynnin nelivuotiaan kaverin isoisän luona hoidossa.

Mies kertoi poliisille kuljettaneensa tytön lastensairaalaan Queensiin, kun huomasi yhtäkkiä illan aikana tytön olevan tajuton. Hän ei kuitenkaan soittanut hätänumeroon.

Jaylynn ilmoitettiin lopulta kuolleeksi sairaalassa, aivan eri osasta suurkaupunkia. 

– Miksi ajaisit Bronxista Queensiin sairas lapsi kyydissä? Olisit voinut kuljettaa hänet vain Bronxiin. Tuo ei käy järkeen, murtunut isoäiti hämmästelee CNN:n haastattelussa.

Isoäiti ei osannut sanoa, oliko suunnitelmienmukaista, ettei tyttöjä valvonutkaan Jaylynnin leikkikaverin äiti sovitussa osoitteessa. Hänen mukaansa Jaylynnin äiti oli sopinut yksityiskohdat yökylästä.

– Hän on niin hysteerinen, ettei kykene edes puhumaan.

Kuolinsyy hämärän peitossa

Jaylynnin isoäidin mukaan tyttö oli täysin terve. He olivat hiljattain käyneet tytön kanssa terveysasemalla tarkastuksessa.

Poliisi ei todennut Jaylynnilla selkeitä ruumiinvammoja. Tarkkaa syytä tytön kuolemaan selvitetään ruumiinavauksella. Sairaalan mukaan on myös mahdollista, että tytöllä oli koronavirus.

Poliisi on pidättänyt tyttöjä hoitaneen miehen, jota syytetään lapsen kuolemantuottamuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja