Mainos

Jälleen järkyttävä tapaus ilmi: Äiti piti poikaansa lukitussa kylpyhuoneessa yli vuoden ajan

Yhdysvalloissa on tullut esiin tapaus, jossa äiti on pitänyt poikaansa lukittuna kylpyhuoneeseen jopa yli vuoden ajan, uutisoi yhdysvaltalaissivusto CNN.

CNN:n mukaan Utahin osavaltiossa viranomaiset löysivät 12-vuotiaan pojan lukittuna kylpyhuoneesta pahasti aliravittuna. Poika painoi löytyessään vain vajaat 14 kiloa. Hänet kiidätettiin sairaalaan ja lääkärit arvioivat pojan toipuvan pitkän hoitojakson jälkeen.

Äitiä syytetään nyt pahoinpitelystä ja hänet on vangittu. Pojan löysi pojan oma isä, joka on asunut muualla viimeiset vuodet asumuseron takia.

CNN:n yhteistyösivusto KSL:lle paikallinen viranomainen kertoo kylpyhuoneen olosuhteiden olleen kammottavat. Kylpyhuoneessa vessa oli tukossa ja huoneen valokatkaisijat teipattu kiinni, niin että huoneessa oli aina pimeää. Viranomaiset arvioivat, että poika oli niin heikko, ettei pystynyt poistamaan katkaisijoiden päällä olleita teippejä. Ovi oli lukittu ulkopuolelta ja ilmeisesti poikaa valvottiin kylpyhuoneeseen asennetun kameran kautta. Suihkusta löytyi tyhjiä papupurkkeja ja lusikka.

Pojan äiti on kertonut viranomaisille, että lukitsi pojan kylpyhuoneeseen tämän oman turvallisuuden vuoksi aina silloin, kun lähti itse talosta. Lisäksi äidin mukaan poika tahtoi itse nukkua kylpyhuoneessa.

Poliisit tutkivat nyt, miten kauan poika eli näissä olosuhteissa ja miten näin on saattanut tapahtua. Poika ei ollut käynyt koulua kolmeen vuoteen. Epäselvää on myös, miksi isä löysi poikansa vasta nyt. Talossa asui pojan lisäksi tämän kaksi muuta sisarusta. Heistä ei ole löydetty pahoinpitelyn merkkejä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.