Mainos

Lasten syöpäosastolta kadonneet iPadit kannustivat ihmiset apuun – tuntematon lahjoitti 10 tablettia

Meilahden sairaalan lasten syöpäosastolle saadaan uusia tabletteja kadonneiden tilalle. Osastolle tulee tällä viikolla yhteensä 16 uutta tablettia.

Lastenklinikoiden Kummit ry lahjoittaa osastolle kuusi tablettia. Lisäksi eräs tuntemattomana pysyvä yksityinen henkilö antaa osastolle kymmenen iPad miniä.

– Tilanne tablettien suhteen on todella hyvä nyt. Kiinnostusta on ollut todella paljon ja lahjoituksia olisi tullut enemmänkin. Lopuille lahjottajille olen laittanut viestiä, että jos he haluavat lahjoittaa muille lastenosastoille niin kummien kautta se onnistuu, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin lasten ja nuorten sairauksien tiedottaja Jonna Suometsä kiittelee.

Suometsän mukaan yhteydenottojen määrä on ollut positiivinen yllätys.

– Kyllä meidät yllätti se, miten paljon kiinnostuneita lahjoittajia on ollut yhteydessä meihin kadonneiden tablettien uutisoinnin jälkeen, Suometsä kertoo.

Osastolla oli alun perin reilut kymmenen tablettia, joista pari on vuosien saatossa hajonnut. Osastolla olleen tiedotteen jälkeen kateissa olleista tableteista muutama on jo löytynyt muilta osastoilta. Tällä hetkellä kateissa on vielä pari tablettia.

– Todennäköisimmin osa tableteista on kulkeutunut potilaiden mukana muille osastoille, Suometsä epäilee.

MTV uutisoi eilen osastolta kadonneista iPadeistä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja