Lapsitähti Veronika Istomina nähdään Talent Suomi -finaalissa – tietää jo, mihin käyttäisi voittorahansa

6:31

Finaalissa nähtävä Veronika Istomina on osannut yllättää tuomarit ja katsojat niin esikarsinnoissa kuin semifinaalissakin. 

Yhdeksänvuotiaan Veronika Istominan matka Talentissa alkoi yllättämällä tuomariston täysin. Suloinen Veronika ilmoitti esittävänsä "lauluja", ja räväytti ilmoille reippaan oopperasävelmän 1800-luvulta, italian kielellä tietenkin. Vahvan ja puhtaan äänensä lisäksi Veronika sai kehuja luontevasta esiintymisestään, ja tuomaristo povasi Veronikalle menestyksekästä uraa laulajana. 

Semifinaaleissa Veronika esitteli aivan uudenlaista puolta lauluosaamisestaan, ja eläytyi pienen Edith Piafin rooliin kappaleella Sous le ciel de Paris. Esityksen ranskankieliset lyriikat Veronika oli opetellut varta vasten tätä Talent-vetoa varten, ja vierailevana tuomarina ollut Erika Vikman kehui esitystä jopa paremmaksi kuin itse Jorma Uotisen tulkintaa samaisesta kappaleesta. Myös kotikatsojat olivat esityksestä otettuja, ja Veronika sai jatkopaikan yleisön äänien ansiosta.

Finaaliesityksessään Veronika yhdistelee näiden kahden esityksen vahvuuksia: oopperalavojen suuruutta ja dramaattisuutta sekä Piaf-tulkinnan herkkyyttä. Mikäli Veronika voittaa, hän aikoo hankkia voittorahoilla koiranpennut itselleen ja siskolleen.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja