9-vuotias lauluihme Veronika säikähti, kun Talent-tuomarit painoivat kultaista nappia juuri ennen hänen vuoroaan – yhden tuomarin reaktio pyyhki kuitenkin pelot pois

Veronika Istomina 5:49
Tällainen oli Veronikan semifinaaliesitys

Veronika Istomina lunasti paikan Talent Suomi -finaaliin yleisöäänillä.

Lahdesta kotoisin oleva Veronika Istomina hurmasi Talent Suomi -ohjelman karsinnoissa sekä yleisön että tuomariston laulettuaan italiaksi oopperasävelmiä.

Sunnuntaina Talentin ensimmäisessä semifinaalissa 9-vuotias laulaja vaihtoi suvereenisti kieltä ja genreä. Pariisin tunnelmiin katsojat vienyt esitys toi Veronikalle suurimman potin yleisöääniä ja paikan finaalissa.

– Olin ihan sokissa kun näin, että olen finaalissa! Veronika kuvaili maanantaina MTV Uutisille tunnelmiaan semifinaali-illalta.

Lisäjännitystä aiheutti se, että hän esiintyi viimeisenä ja juuri ennen Veronikaa vuorossa ollut tanssiryhmä MDD lumosi tuomariston niin, että nämä painoivat kultaista nappia, joka varmisti oululaisille finaalipaikan jo ennen Veronikan vuoroa.

– Pelkäsin vähän, kun MDD:lle painettiin kultainen nappi, mutta kun näin Erikan reaktion, ei pelottanut enää niin paljon, Veronika muistelee sunnuntaina Krista Siegfridsin tilalla tuomaristossa istuneen Erika Vikmanin ihastunutta reaktioita esitykseensä.

Erityisesti mieleen jäi Erika Vikmanin kommentti siitä, että Veronika pesi samaa kappaletta esittäneen tuomarin Jorma Uotisen suorituksen hänen mielestään aivan kuusi nolla.

– Minunkin mielestäni esitys meni ihan hyvin, Veronika arvioi omaa suoritustaan.
Semifinaali käytiin poikkeuksellisesti ilman studioyleisöä, mutta Veronikan mielestä se ei vaikuttanut hänen esitykseensä.

– Ei se tuntunut ihan samalta, hän kuitenkin pohti.

Lauluäänensä lisäksi myös kielitaidollaan hurmannut Veronika paljasti juontaja Mikko Leppilammelle, että finaalissa kuullaan jälleen uutta kieltä.

Hän vahvisti maanantaina MTV Uutisille, että finaalikappale lauletaan englanniksi.

– Kappale on jo valittuna, mutta en ole esittänyt sitä konsertissa aikaisemmin, Veronika paljastaa.

Talent Suomi suorat semifinaalilähetykset jatkuvat MTV3-kanavalla sunnuntaina kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat