Mainos

Lapsia Kajaanissa kuvannut ilmoittautui poliisille

Lohtajan koulun lähistöllä lapsia kuvannut mies on ottanut yhteyttä poliisiin.

Mies soitti Kajaanin poliisipäivystykseen luettuaan Kainuun Sanomien nettisivuilta jutun "Oudosta miehestä varoitettiin Kajaanin Lohtajalla".

Jussiksi esittäytynyt mies kertoi, että hän oli ollut kuvausmatkalla Kainuussa valmistelemassa neljän kollegansa kanssa kuvakirjaa maakunnasta.

Mies oli kuvannut useita kohteita ja eri-ikäisiä ihmisiä eripuolella Kajaania jättäen näille yhteystietonsa. Mies kertoo tulevansa vielä uudelle kuvausmatkalle Kainuuseen.

Lohtajalla mies kertoo kuvanneensa ala-asteikäisiä poikia hiekkakentällä leikkimässä ja lähestyneensä heitä asiallisesti kertoen työnsä luonteesta ja kuvaamisen tarkoituksen.

– Kuvasin yli 50 ihmistä, yhtenä kuvana poikajoukon pyöräilemässä hiekkakentällä. Esittäydyin heille ja kerroin, mitä teen ja miksi. Yksi pojista jopa otti puhelinnumeroni ja ilmeisesti soitti kotiinsa ennen kuvausta kysyen luvan vanhemmiltaan, kuvaaja kertoo MTV3:lle.

Poliisi ei tutki asiassa rikosta.

– Poliisi ei ohjeistanut minua millään tavalla, sillä toimin erittäin asiallisesti, laillisesti ja ennen kaikkea by the book.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.