Lapsi piirsi "liukumäen" lomaltaan – aikuisille tuli mieleen jotain ihan muuta: "Halusin vajota maan alle"

Mitä sinä näet tässä? 4-vuotiaan Amelian "liukumäkipiirros" aiheutti huvitusta hänen hoitajissaan.

Kun Amelia Barnhousea pyydettiin piirtämään jokin muisto lomamatkaltaan, 4-vuotias tyttö valitsi liukumäen. Pian hänen äitinsä Vicci, 34, joutuikin keskustelemaan henkilökunnan kanssa "liukumäen" olemuksesta, kertoo Metro-lehti.

Muistutti erehdyttävästi peniksen kuvaa

Amelia piirsi punaisen liukumäen, jossa on pyöristetty yläosa; sen alaosassa on kaksi isoa, pyöreää askelmaa.

Piirros muistutti erehdyttävästi peniksen kuvaa.

– Halusin vajota maan alle, englantilainen Vicci muistelee kohtaamistaan henkilökunnan kanssa.

– Heti, kun näin sen, luulin sataprosenttisesti, että se oli jotakin lapsilta kiellettyä. Ei se näyttänyt lainkaan liukumäeltä.

"Amelia, tämä on tosi hyvä piirros"

Kun Vicci oli tulossa hakemaan tytärtään hoitopaikasta, tämän hoitaja pyysi Vicciä tulemaan mukaansa. Hoitaja kysyi, mihin puistoon perhe on tyttärensä vienyt ja näytti Amelian piirtämän kuvan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Henkilökunnan jäsenet ulvoivat naurusta. Ameliaa tilanne hämmensi.

– En halunnut tyttäreni luulevan, että nauramme hänelle, joten sanoin: "Amelia, tämä on tosi hyvä piirros", Vicci sanoo.

Aikoo säästää piirustuksen

Vicci aikoo säästää piirroksen tyttärensä 18-vuotispäivää varten. Äidin mukaan parasta on, että tyttö valitsi perheen matkalta piirrokseensa juuri liukumäen.

– Amelia on ollut jättimäisissä puistoissa, mutta hän halusi kirjoittaa juuri tästä puistosta. Reissu tapahtui viime kuussa ja hän on pitänyt sen mielessään siitä asti. Paras osuus tarinasta on, että tyttö meni liukumäkeen vain kerran – loppuajan hän oli keinussa, Vicci kuvailee.

– Vitsailu sikseen: tyttö rakastaa piirtää. Hänen opettajansa sanoi, että hän on todella hyvä ja piirroksessa on paljon yksityiskohtia tytön iän huomioon ottaen.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja