Mainos

Lapset joutuivat laturaivon kohteeksi, hiihtäjä huitoi sauvalla – ”Käsittämätöntä, kuinka aikuinen voi käyttäytyä näin”

7:38

Kaksi Hollolassa sijaitsevan Tiilikankaan koulun toisluokkalaista sai vammoja maanantaisella liikunnantunnilla, kun vastaan hiihtänyt mies alkoi huitoa oppilaita sauvoillaan.

Video: Toiminnanjohtaja Axa Sorjonen Kansainvälinen hiihtokoulu ry:stä kiisti tammikuussa MTV3:n Huomenta Suomessa, että laturaivo näkyisi ladulla, vaan kyse on enemmänkin someilmiöstä.

Pitkä, hoikka ja vaaleansiniseen asuun pukeutunut iäkkäänpuoleinen mies vaihtoi muutaman sanan ryhmää johtaneen opettajan kanssa, mutta poistui sitten. Lopputuloksena välikohtauksesta oli muun muassa kahdeksan senttimetrin nirhauma erään oppilaan kylkeen.

– Lapset olivat hiihtäneet ladulla. Hänen mielestään lapset olivat nähtävästi olleet hänen tiellänsä, Tiilikankaan koulun apulaisrehtori Janne Salonenkertoo.

Noin kahdeksanvuotiaat lapset olivat Salosen mukaan reagoineet tapahtumaan aluksi hämmästyksellä, mutta rauhoittuneet aikuisten seurassa varsin pian. Oppilaitten vanhempia on rohkaistu tekemään rikosilmoitus miehen toiminnasta.

– Hiihtäjä on meille täysin tuntematon. Sekä vanhemmat että me olemme olleet yhteydessä poliisiin, josta todettiin, että tapauksessa täyttyvät lievän pahoinpitelyn tunnusmerkit, Salonen sanoo.

Tapaus on Salosen mukaan ensimmäinen laatuaan.

– Meillä käydään paljon hiihtämässä, ja hyvin on laduille mahduttu. Päinvastoin, on tullut kannustusta muilta hiihtäjiltä, että onpa kiva nähdä, että lapset ovat harjoittelemassa. Käsittämätöntä, kuinka aikuinen voi käyttäytyä tällä tavalla, Salonen puhisee.

Maaliskuussa 2016 uutisoimme, kun äkäinen metso hyökkäsi pariskunnan kimppuun:

1:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.