Lapsensa menettäneeltä naiselta kaunis ele tuntemattomalle: "Yksi koskettavimmista asioista, joita olen nähnyt"

6:35

Sosiaalisessa mediassa on ihastuttanut oman lapsensa menettäneen äidin koskettava ystävällisyyden ele.

Yllä olevalla videolla keskustellaan kohtukuolemasta.

Floridassa supermarketin leipomotiskillä työskentelevä Nick DeClemente sai viime viikolla yllättävän asiakaan. Eräs nainen tuli kysymään, oliko leipomolla yhtään 1-vuotissyntymäpäivien kakkutilauksia lauantaille tai sunnuntaille.

Nainen sanoi haluavansa maksaa kakun. Nick kysyi totta kai tilaajan nimeä, sillä hän luuli, että nainen halusi maksaa jonkun tietyn asiakkaan tilauksen.

Nainen kuitenkin kertoi, että hän halusi ostaa kakun satunnaiselle, tuntemattomalle asiakkaalle.

– Sitten hän alkoi avautua ja kertoi minulle, että hän oli kärsinyt kohtukuoleman vuosi sitten ja kunnianosoituksena vauvalle hän halusi maksaa jonkun toisen kakun, Nick kirjoittaa Facebookissa.

"Yksi kaikista koskettavimmista asioista, jonka olen nähnyt"

Nick löysi tilausten joukosta yhden kakkutilauksen. Se oli Seesamtie-televisiosarjan tyylinen kakku 1-vuotiaalle Davidille. Nick antoi naisen maksaa kakun laskun, joka oli 32,99 dollaria [28,50 euroa].


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän sanoi minulle kiitos ja arvosti, että annoin hänen tehdä tämän. Se oli luultavasti yksi kaikista koskettavimmista asioista, joita olen nähnyt kaikkien näiden vähittäismyynnissä työskentelemieni vuosien jälkeen, Nick kertoo.

– Toivon, että tämä nainen löytää rauhan tämän kunnianosoituksen kautta ja että tämän lahjan saava asiakas antaa sen eteenpäin, jos ei muuta.

"Minulla on kyyneleitä silmissäni"

Nick jakoi tarinan Facebookiin, jossa se on kerännyt jo satoja reaktioita ja kymmeniä kommentteja. Monet kommentoijat ovat pitäneet naisen tekoa koskettavana ja kiittäneet Nickiä tarinan jakamisesta.

– En tiedä, mitä sanoa. Minulla on kyyneleitä silmissäni. Toivon, että hän löytää lohtua, eräs kommentoi.

– Miten kaunis teko häneltä kaiken tuskan ja surun keskellä, toinen sanoo.

Lähteet: Facebook, Yahoo Lifestyle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja