Äiti sai uskomattoman lahjan: Voi nyt kuulla kuolleen tyttärensä äänen ikuisesti

Äiti sai kuolleen tyttärensä parhaalta ystävältä nallen, jonka sisältä kuuluu menehtyneen lapsen ääni.

Noin kaksi vuotta sitten 16-vuotias amerikkalainen Janis Brown joutui auto-onnettomuuteen humalaisen kuskin kanssa ja menehtyi sen seurauksena.

Perheen lisäksi tyttöä jäi kaipaamaan tämän paras ystävä Ciera Boatwright, joka on ollut tapahtuman jälkeenkin Janisin perheen kanssa hyvin läheisissä väleissä. Ciera kertoo, että se on ollut yksi tapa tuntea kuin hän olisi lähellä Janisia.

Vastikään tyttö löysi kuitenkin toisenkin tavan, jolla voisi tuntea yhteyttä parhaaseen ystäväänsä. Se oli nallekarhu. Cieran sisarentytär oli hankkimassa itserakennettavaa nallea, jonka sisälle pystyi nauhoittamaan ääntä. Sellaiset nallet hän päätti itsekin tilata itselleen ja Janisin äidille.

Liikuttava hetki

Ciera sai nallen ja vei sen Janisin äidille Carlotta Vaughan lahjapaketissa. Äidin reaktion tyttö kuvasi myös videolle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla näkyykin, kuinka Carlotta ottaa nallen ulos laatikosta. Hän ei tajua heti, mistä on kyse, kunnes Ciera kehottaa häntä painamaan nallen sormesta. Ja kun hän painaa, nallen sisältä alkaa kuulua Janisin laulu.

Silminnähden liikuttunut äiti kiittelee Cieraa: ”Voi luoja, kiitos niin paljon”.

Laulamisesta innostunut tyttö halusi olla kuuluisa

Ciera kertoo, että Janis oli intohimoinen laulaja, ja toivoi jopa olevansa jonain päivänä kuuluisa. Ciera onkin myös jakanut videon, jossa hänen paras ystävänsä laulaa ja tietää, että se tekisi Janisin iloiseksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video äidin reaktiosta on noussut jo hitiksi netissä, ja sitä on katsonut Cieran jakamana jo pelkästään yli 2 miljoonaa kertaa.

Lähteet: Global News, Fox29, Twitter

***

Katso myös koskettava video tästä lahjanjaosta: Äitipuoli saa paketissa adoptiopaperit!

1:31

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.