Lamborghini-kuski ei stop-merkistä piitannut – kammottava rysähdys tallentui videolle

Näin hurjaa tuhoa kaahailusta aiheutui! 1:47
Katso videolta kaahaustilanne sekä kuvia onnettomuuspaikalta!

Amerikkalaislähiössä sattui hurja liikenneonnettomuus, kun maasturi törmäsi toiseen ja sinkosi päin taloa.

Floridan Fort Lauderdalessa tapahtui sunnuntai-iltapäivällä 24. heinäkuuta hurja liikenneonnettomuus, josta kuvattu video nousi uutisotsikoihin. Tapahtuneesta kertovat CNN ja NBC Miami.

Videolla näkyy, miten valkoinen Lamborghinin maastoauto ajaa täyttä vauhtia tietä pitkin, ja rysäyttää stop-merkillä varustellussa risteyksessä toista autoa päin. Sen jälkeen luksusauto lentää ilmassa päin läheistä taloa, johon tuli osuman seurauksena vaurioita. Lopuksi Lamborghini päätyi maahan.

Videon perusteella myös törmäykseen joutunut toinen auto iskeytyi päin rakennusta. Lamborghinin kerrotaan syttyneen lopuksi palaamaan.

Naapurustossa asuva Peter Riedel kertoo CNN:lle kovasta metelistä, jonka hän kuuli ollessaan makuuhuoneessa.

– Kuulin elämäni kovimman pamahduksen, hän kertoo.

Kyydissä ollut mies otti hatkat

Tilanteen todisti eräs sivullinen, kotipihallaan oleillut Clarence Middleton. Hän kertoo CNN:lle olleensa aivan lähellä, kun kolari tapahtui. Hän sattui näkemään, miten auto lensi ilmassa hänen talonsa suuntaan.

– Katsoin taakseni ja todella näin Lamborghinin tulevan suoraan minua kohti, hän kertoo.

Kun Clarence rysäyksen jälkeen näki jonkun auton kyydissä, hän riensi auttamaan. Hän veti miehen ulos autosta ja asetti tämän maahan makaamaan. Clarencen mukaan kyseinen henkilö oli auton kuski.

Clarencen mukaan kuski ei paikalla kauan viivytellyt.

– Hän oli loukkaantunut, mutta heti kun autoin häntä, hän valpastui ja sanoi, että kaikki oli kunnossa. Hän nousi ja juoksi pois ilman kenkiä vain sukat jalassaan.

Pelastuslaitoksen väkeä paikalle

Pelastushenkilökunta saapui nopeasti paikalle ja sammutti liekit. Auto hinattiin pois.

Paikallisen pelastuslaitoksen apulaispalopäällikkö Timothy Heiser kertoi CNN:lle näkemyksensä tapahtumien kulusta: hänen arvionsa mukaan näyttää siltä, että auto lensi ilman halki noin 6–9 metriä, osui talon kattoon ja läheisiin puihin, rysähti maahan ja syttyi liekkeihin.

Hurjastelija ilmoittautui poliisille

Mediatietojen mukaan Lamborghini oli vuokrattu. Poliisi kertoi CNN:lle, että autoa ajanut henkilö toimii tutkinnassa heidän kanssaan yhteistyössä.

NBC Miamin tietojen mukaan Lamborghinin kyydissä olleet ihmiset pakenivat paikalta ennen kuin auttajat saapuivat. NBC Miamin mukaan kuljettaja otti itse yhteyttä poliisiin sairaalasta käsin ja kertoi olleensa auton ratissa.

Sivustolle poliisista kerrotaan, että kuskin ystävä oli vienyt tämän sairaalaan. Kuskille ei ollut tullut henkeä uhkaavia vammoja.

NBC Miami kertoo myös, että toisen auton kuski selvisi tilanteesta pienillä vammoilla. Törmäyksen kohteeksi joutuneen talon asukkaille ei käynyt kuinkaan, mutta heidät evakuoitiin rakennuksesta siihen tulleiden vaurioiden vuoksi.

Asukas toivoo parannuksia liikennejärjestelyihin

Paikallisten mukaan alueella on sattunut muitakin pahoja onnettomuuksia. Peter Riedel kertoo, että yhden viikon aikana sattui useampikin vaarallinen tilanne.

– Mielestäni tuo risteys on vaarallinen ja jotain pitäisi tehdä, että pystyttäisiin suojelemaan naapurustoa, hän miettii.

Alla olevalla videolla esitellään kenties Helsingin laiminlyödyin stop-merkki. 

Onko tässä Helsingin laiminlyödyin stop-merkki? 2:54
KATSO VIDEO: Onko tässä Helsingin laiminlyödyin stop-merkki? Jos liikennemerkeillä olisi tunteet, kävisi tätä kaltoinkohdeltua kahdeksankulmiota jopa sääliksi. 

Lähteet: CNN, NBC Miami

Lue myös:

    Uusimmat