Lambertia lämmittelevä Jannika B: Paniikki iskee jossain vaiheessa

Suomalaispoppari esiintyy huomenna perjantaina Hartwall Areenalla ennen jenkkitähti Adam Lambertia.

Konsertti on ollut loppuunmyyty jo pitkään – lukuun ottamatta pariasataa lisälippua, jotka tulivat myyntiin tänään torstaina. Kyseessä on Jannikan B:n tähänastisen uran suurin keikka.

– Tämä on ihan huikeata. Tuntuu, etten ole vielä edes tajunnut koko asiaa. Jossain vaiheessa varmasti iskee vielä paniikki, MTV3.fin tavoittama Jannika fiilistelee.

Hän kuitenkin lisää, että jännitys on tällaisissa tilanteissa vain hyvä asia.

– Pahempaa se olisi, jos ei jännittäisi yhtään. Minulla on vaan pääkopassa sellainen vika, että usein kun jotain isoa on tulossa, tulen kipeäksi. Mutta uskon kyllä että kaikki menee hyvin.

Jannika kertoo seuranneensa Adam Lambertin uraa Idols-kilpailuista lähtien.

– Hän vaikuttaa hyvältä tyypiltä ja tämä hänen Suomi-kytköksensä lisää vielä kiinnostavuutta. Olisi mahtavaa, jos ehtisimme tavata jossain takahuoneen käytävillä. Haluaisin kiittää häntä siitä, että minut valittiin esiintymään. Tämä on mahtava tilaisuus ja tiedän, että hänellä on ollut sanansa sanottavana siitä, kuka otetaan lämmittelijäksi, hän iloitsee.

Jannikaa pyydettiin aikanaan lämmittelijäksi sen jälkeen, kun Lambertin keikan järjestäjät olivat olleet katsomassa hänen levynjulkaisukeikkaansa.

– Olin jo aikaisemmin sanonut levy-yhtiölleni, että olisi tosi mageeta. Konsertin järjestäjät tykkäsivät keikastani ja ehdottivat sitten minua lämmittelijäksi, hän kertaa.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat