Mainos

Laittoi silikonit ja raiskasi - ruotsalaislääkärillä useita uhreja

Ruotsin televisiosta tuttu lääkäri asensi poikansa ex-tyttöystävälle silikoni-implantit ja tarjosi tälle "erogeenisia alueita herkemmäksi tekevää hoitoa". Miehen epäillään raiskanneen naisen nukutuksessa. Tiedossa olevia lääkärin mahdollisia uhreja on jo kymmenkunta.

Ruotsalainen, maan tv-kanavilta tuttu mieslääkäri, on epäiltynä useiden naisten hyväksikäytöstä leikkausten aikana.

Lääkärimiehen pojan ex-tyttöystävä oli leikkauttanut itselleen rintaimplantit tammikuussa, mutta tuli vaihdattamaan niitä toukokuussa. Lääkäri suositteli naiselle samalla tehtävää sukupuolielimien muokkausta, johon oli omien sanojensa mukaan saanut koulutuksen Yhdysvalloissa helmikuussa.

Operaation oli tarkoitus muokata naisen niin sanottua g-pisteen aluetta niin, että tuntoherkkyys alueella suurenisi ja tämä vaikuttaisi seksuaalista nautintoa lisäävästi. Nainen kieltäytyi hoidosta, vaikka lääkäri lupasi alennusta hintaan, koska hoito oli "kokeiluasteella".

Nukutti ja raiskasi - leikkaus ilman avustusta

Ennen leikkausta mies asensi naisen käteen kanyylin ja vei tämän odottamaan leikkauksen alkua huoneeseen. Siellä lääkäri ruiskutti naisen elimistöön vahvaa nukutusainetta nimeltä Propofol.

Nainen ei kuitenkaan vaipunut tajuttomuuteen vaan pystyi havainnoimaan tapahtumia leikkauksen aikana. Kesken leikkauksen hän havaitsi tulleensa raiskatuksi.

Naisen sukupuolielimistä otetut näytteet sisälsivät muun muassa siemennestettä. DNA-testi osoitti sen kuuluvan mieslääkärille. Mieslääkäri väittää sperman joutuneen naisen sukupuolielimiin miehen omista käsistä.

Mies on vangittuna epäiltynä raiskauksesta. Myös Ruotsin sosiaalivirasto tutkii miehen toimia, sillä hän saattoi asettaa potilaansa suureen vaaraan. Hänellä ei ollut leikkaussalissa lainkaan avustajaa, happilaitteistoa, hälyttimiä tai valvontamonitoreja.

Lääkärin mukaan hänellä oli puhelin, jolla olisi saanut apua jos tarvetta olisi ollut ja laitteistot olivat saatavilla lähistöllä.

Tapauksen julkitulon jälkeen on tullut ilmi useita samantyyppisiä tapauksia kyseisen mieslääkärin vastaanotolta.

(MTV3 - Aftonbladet.se)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.