Lähtöpäätöksensä pyörtänyt Lionel Messi selittelee sanomisiaan – alleviivaa yhä alkuperäistä kantaansa: "Tarkoitukseni oli vain tehdä Barcelonasta vahvempi"

Barcelonan kapteeni Lionel Messi toivoo, että hänen taannoisista pyrkimyksistään jättää seura sekä hyökkäyksistä seurajohtoa kohtaan päästäisiin eteenpäin.

Messi ojensi elokuussa Barcelonalle virallisen seurasiirtopyyntönsä, mutta päätti lopulta pysyä seurassa, jonka kanssa hän ei halunnut päätyä oikeussaliin 16 yhteisen vuoden jälkeen.

Pyörrettyään lähtönsä Messi jatkoi Barcelonan presidentin Josep Maria Bartomeun kimppuun hyökkäämistä ja kritisoi seuraa sen tavasta kohdella Atletico Madridiin siirtynyttä Messin Barcelona-vuosien parasta ystävää Luis Suarezia.

Barcelonalle myönteisen sanomalehti Sportin haastattelussa Messi kertoi tiistaina, ettei se halua seuran kanssa enää yhtään tappelua.

– Monien riitojen jälkeen, haluaisin tehdä kaikesta erimielisyydestä lopun. Meidän kaikkien on oltava yhdessä ja odotettava parhaan olevan edessä. Meidän on pysyttävä aina yhdessä ja vedettävä samaan suuntaan, Messi sanoi.

– Otan vastuun virheistäni. Jos sellaisia tein, tarkoitukseni oli vain tehdä Barcelonasta vahvempi ja parempi.

Supertähti pahoitteli seuran kannattajille näiden loukkaamista, mutta painotti tuohon aikaan uskoneensa, että hänen poistumisensa Barcelonasta olisi ollut seuran tulevaisuudelle hyvä asia.

– Jos missään vaiheessa mikä tahansa lausuntoni ärsytti kannattajia, haluan alleviivata tehneeni sen seuran paras mielessäni, Messi muistutti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja