Vessahätä valtasi Tottenhamin maajoukkuetähden huippuottelun loppuhetkillä – vihainen Jose Mourinho jahtasi avainpelaajaa pukukoppikäytävällä

Lontoolaisten jalkapallojättien Tottenhamin ja Chelsean liigacup-kohtaamisessa nähtiin tiistaina hassu välikohtaus.

Tilanne käynnistyi 15 minuuttia ennen loppua, kun vessahätä yllätti 0-1-tappiolla olleen Tottenhamin keskikenttäpelaajan Eric Dierin.

Kohti pukukoppia kesken ottelun kiiruhtanut Dier sai kuitenkin seuraa, kun päävalmentaja Jose Mourinho säntäsi pelaajatunneliin Englannin maajoukkuepelaajan perään.

Raivostunut Mourinho palasi pian pelaajatunnelista vaihtopenkille. Perässä tuli myös Dier, joka ehti mukaan alustamaan Erik Lamelan iskemää 1-1-tasoitusmaalia.

– Jose ei ollut iloinen, mutta en voinut asialle mitään, luonto kutsui, Dier selitti tilannetta.

– Kuulin, että Chelsealla oli ollut maalipaikka ollessani poissa kentältä, mutta onneksi he eivät onnistuneet.

Entinen Chelsea-käskijä Mourinho puolusti päätöstään lähteä pelaajansa perään, mutta ylisti Dierin suoritusta kentällä, joka oli kaksi päivää aikaisemmin pelannut täydet 90 minuuttia 1-1-tasapelissä Newcastle Unitedia vastaan. 

– Hänen oli pakko mennä, ei ollut muuta mahdollisuutta, Mourinho kuvaili Dierin tarpeita ottelun jälkeen.

– Ehkä se on normaalia, kun nesteet ovat täysin kuivuneet kehosta. Minun oli painostettava häntä palaamaan, mutta hän on loistava esimerkki kaikille.

Tottenham voitti lopulta Chelsean rangaistuspotkukilpailun jälkeen 5-4 Dierin ollessa yksi onnistuneista laukojista. Hän oli myös ensimmäisenä lohduttamassa Chelsean ainoaa epäonnistujaa Mason Mountia.

Lue myös:

    Uusimmat