Lähteet: Tottenham ja Real Madrid virittelevät jättikauppaa, Gareth Bale palaamassa Englantiin – "Siellä hän haluaa olla"

Tottenham ja Real Madrid neuvottelevat tiiviisti Gareth Balen siirrosta takaisin Englantiin, uutisoivat useat brittimediat.

Kesällä 2013 juuri Tottenhamista Real Madridiin siirtynyt Bale on jäänyt viime vuosina sivurooliin espanjalaisjätin riveissä. Real Madrid -luotsi Zinedine Zidane ei ole antanut walesilaislaiturille juurikaan vastuuta, eivätkä kaksikon välit ole kovinkaan lämpimät.

Nyt tilanteeseen on saatu uusi käänne, sillä Tottenham ja Real Madrid neuvottelevat parhaillaan Balen siirrosta. Lähteiden mukaan osapuolet ovat neuvotelleet niin pysyvästä kuin lainasiirrostakin. Balen agentti Jonathan Barnett vahvistaa neuvottelut BBC:lle.

– Gareth rakastaa vielä Tottenhamia. Siellä hän haluaa olla. Keskustelemme parhaillaan osapuolten kanssa, Barnett kertoo BBC:n mukaan.

Telegraphin mukaan Tottenham on valmis tarjoamaan vaihtokaupassa joukkueen tähti Dele Allia, jotta Balen paluu Tottenham-paitaan toteutuisi. Real Madrid on puolestaan valmis maksamaan puolet Balen hirmuisesta yli 500 000 punnan (544 000 euron) viikkopalkasta.

Bale on itsekin ilmaissut halunsa lähteä espanjalaisseurasta.

– Yritin lähteä viime vuonna, mutta he estivät kaiken viime hetkellä. Se on kiinni seurasta (Realista). Minulla on sopimus, ja voin vain odottaa, että jotain toivottavasti tapahtuu, Bale sanoi Sky Sportsille syyskuun maajoukkuetauon yhteydessä.

Lähteet: BBC, Sky Sports, Daily Mail & Telegraph

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja