Gareth Bale keskellä hurjaa siirtosaagaa – huhuissa pyörinyt jättisiirto Kiinaan, vaihtokauppa Neymariin

La ligan jättiseuran Real Madridin pelaaja Gareth Bale on myllerryksen keskellä. Joukkueen päävalmentaja Zinedine Zidane on kertonut, että seura haluaa myydä tähtipelaajansa.

Bale ei ollut Realin kokoonpanossa ollenkaan, kun joukkue kohtasi saksalaisen suurseuran Bayern Münchenin Houstonissa viime sunnuntaina.

Zidane kertoi ottelun jälkeen, että seura työstää pelaajan myymistä toiseen seuraan. Hänen mukaansa olisi parempi kaikkien osapuolten kannalta, että se tapahtuisi nopeasti.

Tämän jälkeen Balen agentti Jonathan Barret suuttui Zidanelle, haukkui tätä häpeälliseksi ja syytti ranskalaislegendaa epäkunnioituksesta.

Zidanen kommenttien jälkeen Balea on viety niin Manchester Unitediin, Tottenhamiin kuin Kiinan pääsarjassa pelaavaan Beijing Guoaniin.

Muun muassa Daily Mirrorin mukaan Guoan tarjoaa Balelle jopa miljoonan punnan eli noin 1,1 miljoonan euron viikkopalkkaa.

Kiina-huhun lisäksi Independent nosti ilmoille huhun, jonka mukaan Ranskan Ligue 1:sen jättiseura Paris Saint-Germain olisi suunnittelemassa vaihtokauppaa Realin kanssa.

PSG antaisi brasilialaispelaajan Neymarin vaihdossa Baleen.

Reutersin mukaan Balen agentti Barretin mielestä lainasopimus johonkin toiseen seuraan ei ole ainakaan vaihtoehto.

– Gareth on yksi parhaimmista pelaajista maailmassa. Voin taata, ettei hän mene lainalle mihinkään seuraan, Barret totesi. 

Myös muitakin tähtipelaajia

Balen siirtosaaga ei ole ensimmäinen maailmassa eikä todellakaan Real Madridissa.

Realista on lähtenyt muitakin tähtipelaajia riitaisissa merkeissä. Esimerkiksi seuran ikoni Iker Casillas poistui kyynelehtien portugalilaiseen FC Portoon. Hänen vanhempansa syyttivät Realin omistajaa Florentino Pereziä Casillaksen lähdöstä.

Myös portugalilaistähti Cristiano Ronaldo syytti siirrostaan Pereziä.

Lue myös:

    Uusimmat