Lähteet paljastavat – tällä romanttisella tavalla prinssi William yllätti vaimonsa herttuatar Catherinen ystävänpäivänä

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Herttuatar Catherine sädehti upeana No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla

Lähteiden mukaan prinssi William ja herttuatar Catherine arvostavat arjen yksinkertaisia asioita ja romantiikkaa.

Prinssi William yllätti vaimonsa herttuatar Catherinen ystävänpäivänä laatikollisella ruusuja, joita oli lähteiden mukaan viisikymmentä kappaletta, kertoo Us Weekly

– Hän kirjoitti käsin mitä romanttisimman viestin, ylistäen häntä siitä, kuinka mahtava vaimo sekä äiti hän on, lähde kertoo. 

Cambridgen herttuaparin kolme lasta, prinssi George, 8, prinsessa Charlotte, 6, sekä prinssi Louis, 3, antoivat puolestaan vanhemmilleen itse koulussa tekemänsä ystävänpäiväkortit. 

William ja Catherine menivät naimisiin huhtikuussa 2011 ja viettivät viime vuonna 10-vuotishääpäiväänsä. Seurustelun he aloittivat vuoden 2001 tienoilla tavattuaan St. Andrew'sin yliopistossa opiskellessaan Skotlannissa. 

– Tietenkin meillä on erittäin hauskaa yhdessä, meillä kummallakin on erittäin hyvä huumorintaju. Olemme maanläheisiä, kiusoittelemme toisiamme paljon ja hänellä on paljon pieniä tapoja, jotka saavat minut nauramaan ja josta kiusaan häntä, William kertoi pariskunnan suhteesta heidän kihlajaishaastattelussaan vuonna 2010. 

Pariskunta on lähteiden mukaan pysytellytkin maanläheisenä vuosien aikana, ja lähteiden mukaan William ja Catherine viettävätkin ystävänpäivääkin mieluiten yhdessä kotona. 

– He ovat kotihiiriä, joten heidän treffi-iltansa ovat hyvin rentoja. He katselevat Netflixiä sekä dokumentteja kun lapset ovat nukkumassa, tilaavat ruokaa, pelaavat Scrabblea ja nauttivat muutamat lasilliset viiniä. Heille yksinkertaisilla asioilla on merkitystä elämässä, lähteet kertovat. 

Hiljattain prinssi William kiusoitteli myös julkisesti vaimoaan edustustilaisuudessa, jossa antoi ymmärtää olevansa varsin tyytyväinen pariskunnan lapsimäärään. Pari matkusti tammikuussa Lancashiren Clitheroe Community sairaalalle tapaamaan sairaanhoitohenkilöstöä, jotka ovat kohdanneet erityisiä haasteita koronapandemian aikana.

Ottaessaan kuvia paikalle saapuneiden perheiden kanssa, Catherine piteli sylissään tyttövauvaa, mikä ihastutti kovasti sivustaseuraajia. 

– Älkää antako vaimolleni mitään ideoita! prinssi William kiirehti vitsailemaan.

Catherinen ojentaessa vauvan takaisin vanhemmilleen, William jatkoi vielä vitsailuaan.

– Älä ota häntä mukaasi, prinssi naureskeli. 

Lue myös:

    Uusimmat