Suloinen paljastus lähipiiristä – näin prinsessa Charlotte, 8, on hemmotellut äitiään prinsessa Catherinea tämän sairauslomalla

Brittihovi huolissaan kuningas Charlesin syöpädiagnoosista 2:03
Katso videolta: myös kuningas Charlesilla terveyshuolia – sai syöpädiagnoosin helmikuun alussa

Prinsessa Catherinen ja prinssi Williamin lapset ovat sisäpiirilähteen mukaan koittaneet parhaansa mukaan auttaa äitiään tämän toipuessa vatsan alueen leikkauksesta.

Prinsessa Catherine  on toipunut kolmen viikon ajan kotonaan vatsan alueen leikkauksestaan, joka hänelle suoritettiin tammikuun puolivälissä lontoolaisessa sairaalassa. Toimenpiteen jälkeen Catherine pysyi ensin sairaalassa tarkkailussa noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen siirtyi perheensä kotiin Adelaide Cottageen toipumaan. 

Lähteiden mukaan Catherinen ja hänen puolisonsa prinssi Williamin  lapset ovat ottaneet tosissaan äitinsä auttamisen tämän toipumisen edistämiseksi. Pariskunnalla on kolme lasta: prinssi George, 10, prinsessa Charlotte, 8, ja prinssi Louis, 5.

– He kaikki tekevät kaikkensa varmistaakseen, että hän (Catherine) tuntee olonsa mukavaksi. Heidän talonsa on täynnä Katen lempikukkia, mukavia peittoja ja tyynyjä sekä hänen suosikkivälipalojaan. Perhe on uskomattoman onnellinen siitä, että hän on taas kotona, lähde kertoo brittiläiselle OK!-lehdelle. 

Lisäksi lähteen mukaan perheen lapset ovat kertoneet Catherinelle tarinoita ja keittäneet hänelle teetä sekä tehneet keittoa. Lisäksi prinsessa Charlotte oli nähnyt erityisvaivaa hemmotellakseen äitiään. 

– Charlotte jopa järjesti kylpyläpäivän. 

– Hänen täytyisi levätä, mutta Katella ei ole sydäntä käännyttää lapsiaan pois. 

Catherinen toipumisaika on lähteen mukaan ollut haasteellinen, mutta tämä yrittää parhaansa mukaan rentoutua ja levätä. 

– Hän lukee kirjoja ja katselee guilty pleasure -ohjelmiaan, kuten Bridgertonia sekä Kardashianit-sarjaa. Hän myös salaa nauttii vapaa-ajastaan. 

Syytä prinsessa Catherinen vatsan alueen leikkaukselle ei ole vieläkään tarkennettu. Operaatio on ollut ilmeisen mittava päätellen tämän pitkästä toipumisajasta. Catherine palaa kuninkaallisiin työtehtäviinsä arviolta aikaisintaan pääsiäisen jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat