Lähteet: Näin Melania Trump suhtautuu Donald Trumpin mahdolliseen rikossyytteeseen

Stormy Daniels: Minua vaadittiin väkivallan uhalla vaikenemaan suhteesta Trumpiin 1:19
Katso myös: Stormy Daniels on kertonut, että häntä vaadittiin väkivallan uhalla olemaan kertomatta suhteestaan Donald Trumpiin.

Lähteiden mukaan Melania Trump jatkaa elämäänsä entiseen malliin ex-presidenttiperheen kartanossa.

Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trumpia vastaan ollaan mahdollisesti nostamassa rikossyyte, joka liittyy hänen rooliinsa aikuisviihdenäyttelijä Stephanie Cliffordin (taiteilijanimeltään Stormy Daniels) hiljaiseksi maksamisessa vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan aikana.

People kertoo, että Trumpin vaimo Melania Trump turvautuu kohun keskellä vanhempiinsa sekä Barron-poikaansa.

Melania tunnetaan yksityisenä ja perhekeskeisenä ihmisenä. Peoplen lähteen mukaan hän on aina pitänyt perheenjäsenensä lähellään sen sijaan, että sosialisoituisi tuttaviensa kanssa. Tämänhetkinen tilanne ei lähteen mukaan ole poikkeus.

– Hän on aina ympäröinyt itsensä perheenjäsenillään. Hän on rakastava äiti Barronille ja hyvin suojeleva häntä kohtaan. Tämä ei ole mitään uutta, lähde sanoo.

Lähteen mukaan Melania on toki huolissaan miehensä mahdollisesta rikossyytteestä, mutta hänen kerrotaan siitäkin huolimatta suojelevan Barronia samalla tavalla kuin aikaisemminkin.

– Hän on aina asettanut Barronin etusijalle. Hän on hyvä äiti.

Toisen lähteen mukaan Melania jatkaa elämäänsä perheen Palm Beachin Mar-a-Lago -kartanossa huolimatta miehensä mahdollisesta rikossyytteestä.

– Melania elää omaa elämäänsä ja on edelleen onnellinen ollessaan Mar-a-Lagossa ympärillään ihmisiä, jotka rakastavat häntä ja jotka eivät koskaan puhu todellisuudesta tai pahaa hänen aviomiehestään, lähde sanoo.

Lähde kuitenkin lisää, että Melania on vihainen väitetystä Trump-Clifford -jutusta, eikä hän halua kuulla puheita väitetystä hiljaiseksi maksamisesta. Cliffordin mukaan hänellä ja Trumpilla oli suhde vuonna 2006, kun Trump oli naimisissa Melanian kanssa. Trump on kieltänyt suhteen.

– Melania on tietoinen siitä, kuka hänen miehensä on, ja pitää elämänsä positiivisena oman perheensä ja muutaman läheisen ystävänsä avulla, lähde sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat