Mainos

Lähipiiri raivoissaan: Vaimo vegetatiivisessa tilassa kotona – mies aloitti suhteen hoitajan kanssa

Vuorokautista huolenpitoa tarvitsevan vaimon perhe on raivoissaan uuden suhteen aloittaneelle miehelle.

Donna Ormondroyd, 36, lyyhistyi kaksi vuotta sitten kotonaan tuntemattomasta syystä. Kohtauksen seurauksena hän kärsi vakavast aivovammasta. Useat brittimediat uutisoivat tuolloin tapauksesta, sillä lääkärit eivät löytäneet syytä yllättävälle kohtaukselle.

Nyt vegetatiivisessa tilassa oleva nainen tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa, eikä hän pysty kommunikoimaan. Ormondroydin puoliso, Gregg, 31, hoitaa parin neljää nuorta lasta. Mies oli julkisuudessa paljon keräten rahaa, jotta voisi muokata perheen kodin Donnan tarpeita vastaavaksi.

Aiemmin tänä vuonna perhe saikin vihdoin äidin kotiin hoidettavaksi, mutta nyt tilanne on saanut kiistanalaisia piirteitä. Ormondroydin hoitajana toiminut Anne Robinson, 32, aloitti nimittäin suhteen Greggin kanssa. Nyt Robinson on lopettanut työnsä ja muuttanut pariskunnan kotiin. Teko on saanut Ormondroydin lähipiirin raivoihinsa.

– On tarpeeksi paha, että Donna muuttui pirteästä ja eloisasta nuoresta äidistä sellaiseksi, joka tarvitsee 24 tuntia vuorokaudessa huolenpitoa. Mutta se, että Gregg on aloittanut suhteen jonkun sellaisen kanssa, joka hoiti Donnaa, ja Anne on nyt muuttanut sinne, on hyvin järkyttävää perheelle, perheystävä kertoi The Sun -sivustolle.

– Se tapahtuu aivan Donnan ja tämän lasten silmien alla, eikä Donna ole siinä kunnossa, että voisi uhmata sitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

The Sunin mukaan perhe on pyytänyt lakimiehiä toimimaan Donnan etujen mukaisesti.

Gregg ja Anne ovat julkaisseet lukuisia yhteiskuvia Facebookissa. Pari kertoo sosiaalisessa mediassa julkisesti olevansa parisuhteessa keskenään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ormondroydit olivat olleet yhdessä kuusi vuotta, joista hieman yli vuoden naimisissa. Parin neljän yhteisen lapsen lisäksi Donnalla on kaksi lasta aiemmasta suhteesta.

The Sunin Facebook-sivuilla Greggin suhde Donnan hoitajaan on jakanut mielipiteet. Siinä missä toisten mielestä mies ansaitsee onnensa, toisten mielestä suhde hoitajaan on äärimmäisen sopimaton. Toisten mielestä nimenomaan Robinsonin muutto perheen kotiin tekee tilanteesta törkeän ja lapsille kiusallisen. Myös Donnan tietoisuuden tila mietityttää.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tunnen perheen, ja ongelma on siinä, miten Gregg on hoitanut tämän asian. Kukaan ei oleta Greggin olevan yksin ainiaan, mutta kukaan ei myöskään olettanut hänen antavan jonkun muuttaa kotiin, jota varten hän keräsi paljon rahaa. Monet paikalliset lahjoittivat rahaa, jotta Donna pääsisi kotiin perheensä luo, ei siksi, että hän voisi mennä kotiin ja asua aviomiehensä, tämän uuden tyttöystävän ja  hänen lastensa kanssa. Donnalla on kuusi lasta yhteensä, joista kaksi on tarpeeksi vanhoja muistamaan ajan, jolloin heidän äitinsä voi hyvin ja he olivat perhe", toteaa Amber Stone -niminen Ormondroydin perheen tuttu.

"Hän huolehtii hänestä silti siinä talossa. En ymmärrä ongelmaa? En olisi pahoillani, jos olisin lahjoittanut rahaa, jos tietäisin, että vaimo saa silti ansaitsemaansa hoitoa. Olisiko ollut parempi, jos hän olisi jättänyt vaimon kotiin ja jatkanut itse eteenpäin? Miesraukka... Vaikuttaa siltä, ettei hän voi voittaa", puolustaa Caroline Mcminn.

"Ongelma on, että vaikka hän ei reagoi, se ei välttämättä tarkoita sitä, että hän ei ymmärtäisi. Olen työskennellyt julkisen terveydenhuollon parissa liki 3 vuosikymmentä ja muistan useita tapauksia, joissa ihmiset ovat heränneet koomasta, ja pystyneet toistamaan keskusteluja, joita ihmiset ovat käyneet heidän sänkynsä äärellä. Miettikää, jos hän on tietoinen tilanteesta, mutta ei vain pysty reagoimaan", huomauttaa Susan Lygo.


Lähde: The Sun, Daily Mail

***

8:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.