Vaimo ei voinut saada lapsia – miehen äidiltä törkeä reaktio

Usein kuuluu sanottavan, että anoppi on pahin, niin myös tässä tapauksessa. Aviomiehen äiti kehotti poikaansa eroamaan saatuaan selville, ettei hänestä ehkä koskaan tulisi isoäitiä. 

Kun neljä vuotta naimissa ollut pariskunta kuuli, etteivät he voisi koskaan saada lapsia, uutinen mursi heidän sydämensä. Erityisen rankkaa se oli vaimolle, joka sai kuulla kärsivänsä hedelmällisyyteen liittyvistä ongelmista.

– Se oli rankkaa hänelle, ja vasta viime aikoina hän on pystynyt hyväksymään sen ja siirtymään eteenpäin. Halusimme pitää tämän asian itsellämme (vaimoni vaati olemaan kertomatta vanhemmille) ja saada kaiken takaisin normaaliksi, aviomies kertoo Reddit-sivustolle kirjoittamassaan julkaisussa.  

Vaikka pariskunta yritti päästä takaisin normaaliin elämään, miehen äiti ei tehnyt asiaa helpoksi. Asiat kärjistyivät eräällä ravintolaillallisella.

Mies luuli, että tilanteesta kertominen pelastaisi tilanteen 

Eräänä iltana pariskunnan syödessä illallista ravintolassa miehen äidin kanssa, asiat alkoivat mennä yllättäen huonompaan suuntaan. Miehen mukaan tilanne vaikutti siltä, kuin äiti olisi yrittänyt tahallaan ärsyttää hänen vaimoaan. 

– Yritin vaihtaa aihetta, sillä se selvästi häiritsi vaimoani, mutta äitini vain jatkoi ja kertoi, kuinka lasten saaminen on elämän parasta aikaa, mies kirjoittaa.

Huomattuaan vaimonsa olevan itkun partaalla, mies päätti ottaa ohjat käsiinsä ja kertoa äidilleen heidän tilanteestaan. Mies luuli, että asian kertominen saisi ikävän tilanteen ratkeamaan, mutta miehen luulo osoittautui täysin vääräksi. 

Perhe tarkoittaa toisistaan huolehtivia ihmisiä

Miehen äidin lausumat sanat saivat vaimon pakenemaan ravintolasta kyyneleet silmissään.

– Hän katsoi minua silmiin ja sanoi: ”Avioliitto on lapsia ja perheen perustamista varten. Jos Claire ei voi antaa sinulle tätä, ehkä sinun pitäisi tutkia muita vaihtoehtoja."

Vaikka äiti on tapahtuman jälkeen pyytänyt pariskunnalta anteeksi, aviomiehen mukaan hän yrittää edelleen erottaa pariskunnan hinnalla millä hyvänsä. Miehen kirjoitukseen kommentoineiden Reddit-käyttäjien mukaan pariskunnan tulisi katkaista välit äitiin lopullisesti. 

– Perhe ei ole verta, vaan ne ihmiset, jotka huolehtivat toistensa hyvinvoinnista. Jos äitisi ei välitä, hän ei ole todellista perhettä, kuten he, jotka tukevat teitä, eräs Reddit-käyttäjä kommentoi.

Video: Lapsettomuudesta kärsinyt Heli Torniainen ja erikoislääkäri Niklas Simberg keskustelivat lapsettomuudesta.


Lähteet: Mommypage, Reddit 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja