Lähes 200 000 euroa viime vuonna tienannut Marja Hintikka kertoo Annassa olevansa tarkka raha-asioissa: "Merkkilaukku ei ole sijoitus"

Marja Hintikka vietti vuosipäivää puolisonsa Ile Uusivuoren kanssa muuttolaatikoiden keskellä:"Aika on mennyt tosi nopeasti" 2:08
Marja Hintikka kertoi MTV Uutisille viettäneensä vuosipäivää Ile Uusivuoren kanssa poikkeuksellisissa merkeissä

Juontaja Marja Hintikka kertoo Anna-lehden tuoreessa haastattelussa paitsi työstään, myös rahasta. Hintikka tienasi vuonna 2019 lähes 200 000 euroa.

Aviopari Marja Hintikka ja Ile Uusivuori kuuluvat molemmat Suomen suosituimpien juontajien ja tv-kasvojen joukkoon. Tämä näkyi vuonna 2019 myös parin tilipusseissa, sillä he tienasivat verotietojen mukaan yhteensä yli 300 000 euroa.

Perheen tulokuningatar oli Hintikka, jonka ansiotulot olivat 196 327 euroa. Myös Uusivuoren ansiotulot olivat mukavat 109 168 euroa. Uusivuorelle kertyi lisäksi 5 726 euroa pääomatuloa. 

Hintikka kertoo Anna-lehden tuoreessa haastattelussa ajatuksiaan paitsi työhönsä, mutta myös rahaan liittyen.

– Nykyinen elämäni tuntuu yltäkylläiseltä, ja olen siitä kiitollinen. Mutta poden vähän huijarisyndroomaa, koska yltäkylläisyys on minulle vierasta, Hintikka kertoo Annassa.

– Minulla on köyhän ihmisen identiteetti, ja olen tarkka raha-asioissa. En osta merkkilaukkuja, vaikka minulla olisi niihin varaa. Mielestäni merkkilaukku ei ole sijoitus, jatkaa Hintikka, jonka mukaan säästäväinen elämäntyyli on opittu jo lapsuudenkodissa.

Hän kertoo myös haastattelussa tehneensä töitä kovalla tahdilla ja korostaa, etteivät mielenkiintoiset työtehtävät ole tulleet helpolla.

Hintikka on nähty televisiossa viime aikoina muun muassa Vappu ja Marja Livessä sekä Villa Hintikassa. Uusivuori puolestaan luotsaa suosittua Masked Singer Suomi -ohjelmaa, jossa nähtiin toisen kauden aluksi valtaisa yllätys, kun Pöllön maksin takaa paljastui Hintikka.

Hintikka kertoi tuoreeltaan MTV Uutisille haastatelleensa työnsä puolesta ihmisiä, jotka olivat mukana ohjelman edellisellä tuotantokaudella. Moni oli sanonut kertoneensa suuren salaisuuden vain puolisolleen.

– Mutta mä en voinut kertoa! Me jaetaan Ilen kanssa yleensä kaikki, ja Ile puhui lisäksi ohjelmasta koko ajan. Jouduin kantamaan salaisuutta ja rakentamaan valheiden verkkoa. Se oli kyllä hullua! En tajua ihmisiä, jotka jaksavat elää kaksoiselämää! Mulle riitti tämä, hän nauroi.

Lue myös:

    Uusimmat