Marja Hintikalla ja Ile Uusivuorella jättitulot – tienasivat yhteensä yli 300 000 euroa

Perheen tulokuningatar on Marja Hintikka.

Pariskunta Marja Hintikka ja Ile Uusivuori kuuluvat molemmat Suomen suosituimpien juontajien joukkoon.

Perheen tulokuningatar on Marja Hintikka, jonka ansiotulot vuonna 2019 olivat 196 327 euroa. Palautusta Hintikka sai 10 euroa.

Ile Uusivuoren ansiotulot vuonna 2019 olivat 109 168 euroa. Pääomatuloja kertyi 5 726 euroa. Mätkyjä Ile sai 18 443 euroa.

Uusivirta juontaa parhaillaan MTV3-kanavalla pyörivää Masked Singer Suomi -ohjelmaa, jonka ensimmäisessä jaksossa koettiin jättiyllätys.

Naamionsa riisui ensimmäisenä Pöllö, joka tarjoili yleisölle energisen esityksen Alice Cooperin hitin Poisonin tahtiin.

Yllätys oli suuri panelisteille, mutta ennen kaikkea ohjelman juontajalle Ile Uusivuorelle, kun naamion takaa paljastui hänen aviovaimonsa Marja Hintikka.

– Ei ole mitään noin hullua tullut tehtyä. Puoli vuotta asiaa salasin. Voin sanoa, ettei ollut ihan helppoa, Hintikka huokaisi puhelimessa lauantai-iltana, kun visusti varjeltu salaisuus oli vihdoin paljastunut.

Hintikka tunnustaa MTV Uutisille, ettei uskaltanut kertoa asiasta yhtään kenellekään, ettei asia lipsahda keneltäkään vahingossakaan. Hän kertoo tehneensä kaikkensa hämätäkseen aviomiestään muun muassa huijaamalla työmatkoista puhumalla ja harjoittelemalla laulamista mielenkiintoisissa paikoissa.

– Mun piti treenata laulua, koska mulla ei ole luonnostaan laulun lahjaa. Saunaan jättäydyin aina tekosyiden varjolla ja autossa tietenkin aina raikasi Alice Cooperit, hän kertoo.

Tänä vuonna ei kannata marssia verotoimistoon. Tarkasta verotiedot kotoa käsin näin!

Verohallinto ei suosittele ihmisiä tulemaan tulevana veropäivänä verotoimistoon – Verotiedot saa selville kotoa käsin! 1:34

Lue myös:

    Uusimmat