Lähde: Terveydentilallaan huolestuttanut Monacon ruhtinatar Charlene oli kuolla kuukausia kestäneen hoitojaksonsa aikana Etelä-Afrikassa

Näin iloisissa tunnelmissa Monacon ruhtinaspari vieraili Suomessa vuonna 2012

Lähteen mukaan Monacon ruhtinatar Charlene oli kuolla Etelä-Afrikkaan sijoittuneen hoitojaksonsa aikana.

Monacon ruhtinatar Charleneoli kuolla useiden leikkausten ja huolestuttavan painonlaskun seurauksena, kertoo Page Six.

Ruhtinatar on kärsinyt pitkään jatkuvista korva-, -nenä ja -kurkkutulehduksista, joiden seurauksena hänet on myös leikattu useaan otteeseen. Ruhtinattaren mystistä sairautta hoidettiin Etelä-Afrikassa kuukausien ajan. Hoitojakso esti häntä lentämästä takaisin kotiinsa Monacoon.

Ruhtinatar Charlenen kunto romahti syyskuun 1. päivä leikkauskomplikaatioiden seurauksena. Hänet kiidätettiin hoitoon Etelä-Afrikassa sijaitsevaan Netcare Alberlito -sairaalaan. Palatsi julkaisi tuolloin Peoplelle tiedotteen, jonka mukaan lääkintäryhmä seuraa ruhtinattaren vointia tarkasti.

Charlene pääsi vihdoin palaamaan aviomiehensä ruhtinas Albertin  ja kaksostensa Gabriellan ja Jacquesin luo Monacoon marraskuun alkupuolella.

Uusi hoitojakso vain päiviä kotiinpaluun jälkeen

Vain päiviä myöhemmin ruhtinas Albert kertoi Peoplelle, että ruhtinatar saa jälleen hoitoa Monacon ulkopuolella. Ruhtinaan mukaan hänen puolisonsa kärsii perusteellisesta, sekä fyysisestä että henkisestä uupumuksesta. Ruhtinas kertoi, että Charlenen toipuminen tulee kestämään vähintäänkin viikkoja.

Page Sixin lähde kertoo ruhtinattaren läheisten olevan huolissaan siitä, että Monacon kuninkaallinen perhe vaikuttaa vähättelevän Charlenen tilan vakavuutta liittyen hänen uuteen hoitojaksoonsa.

– On epäreilua, että hänellä kuvataan olevan jonkinlainen henkinen tai emotionaalinen ongelma, lähde sanoo.

– Emme tiedä, miksi palatsi vähättelee sitä, että hän (Charlene) melkein kuoli Etelä-Afrikassa, lähde jatkaa.

Lähteen mukaan ruhtinattarella oli vaikea korva-, nenä- ja kurkkutulehdus, joka johti vakaviin, aikaisemmasta leikkauksesta kehkeytyneisiin poskiontelo- ja nielemisongelmiin.

– Hän ei ole pystynyt syömään kiinteää ruokaa yli kuuteen kuukauteen kaikkien hänen läpikäymiensä leikkausten takia, lähde kuvailee.

– Hän on pystynyt ottamaan vastaan vain letkun kautta annettuja nesteitä, joten hän laihtui lähes puolet painostaan, lähde jatkaa.

Lähteen mukaan ruhtinatar ei ole menettämässä järkeään tai kärsi vakavista mielenterveysongelmista, vaan hän on uupunut kuusi kuukautta jatkuneista leikkauksista ja siitä johtuvasta kyvyttömyydestä syödä.

– Ja hän kaipasi epätoivoisesti lapsiaan ja miestään ollessaan jumissa Etelä-Afrikassa, koska hän ei voinut matkustaa kotiin, lähde kertoo.

Ruhtinatar Charlenen terveysongelmien kerrotaan alkaneen tämän vuoden toukokuussa, jolloin hän matkusti Etelä-Afrikkaan.

Lähteet: Page Six, People, CNN, Hello Magazine, Daily Mail, News.com.au


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja